Natalie Portman tankuje diesel

pridal zoe 20.8.2013 o 15:40


Sa s tým neserie. Príde a natankuje. 

Natalie Portman (32) vyzerá ako každá regulérna suseda Marika z 2. poschodia s mastnými vlasmi, lebo celé doobedie varila a nemala čas ani vlasy učesať ani mačky nakŕmiť.  A to je po všetkých tých ostentatívnych holyvúdskych zlatých zuboch, reťázkach, tetovačkách a blyštiacich sa prackách na opaskoch niekedy aj osviežujúca zmena. Pri nej nehrozí, že vás oslepí záblesk svetla zo zlatého zubu, aký má aj Chris Brown, z čoho vyvstane len ďalšia dopravná nehoda, z ktorej Chris ujde, potom zistí, že to tým útekom do*ebabral, udá sa a dostane ďalších 1000 hodín verejnoprospešných prác. Potom zruší všetky koncerty v Kanade, zvalí to na zdravotné problémy a záchvaty „neepileptického charakteru spôsobené emocionálnym vyčerpaním“. 

Aj článok o Natalie Portman sa radšej zvrhne na idiotizmus okolo pästného zápasníka Browna, lebo Natalie si príde, natankuje a odíde. Nič viac a nič menej. Len ten Brown, ktorý si ani vlastný článok nezaslúži, musí byť stále špeciálny…

Natalie v Los Angeles. Onedlho sa objaví v pokračovaní filmu o bohovi s kladivom; Thor: The Dark World.

Chris Brown na súde, na ktorom sa vyhol väzeniu, keď ušiel z ďalšej dopravnej nehody. Namiesto väzenia mu pridelili 1000 hodín verejnoprospešných prác.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk