Kde je Channing?

pridal zoe 27.8.2013 o 5:00


Ta tum.

Ba dam tš! Keď mi odpustíte tento lacný východňarsky vtip, upriamte, prosím, pozornosť na Channingovu pridrbanú čiapočku. Tam je. Na Channingovej lebeni. Už sa pozeráte? Teraz sa pozrite napravo a späť na čiapočku. Stále je tam. Teraz sa pozrite naľavo. A znova na čiapočku. A teraz rýchlejšie. Napravo, naľavo a na čiapočku. Vpravovľavočiapočka! Už to chápete? Proste stále tam je tá čiapka. Nikdy neopustí Channingovu lebeň. Strašne je dobré mať takú čiapku v živote.

Channing sa vyskytol na letisku v meste anjelov. Ku svojej pridrbanej čiapočke doladil prerastenú čivavu módne pohodenú pod pazuchou a koketne ukázal aj holé palce v šľapkách, čo mi pripomenulo môj prudký odpor k mužským chodidlám pravdepodobne súvisiaci s potlačovaným traumatickým zážitkom z detstva alebo so známym faktom, že všetky mužské chodidlá vyzerajú ako polámané hobitie laby. Channing a jeho hobitie laby si dali pauzu od natáčania filmu Jupiter Ascending po boku Mily Kunis a oznámili natáčanie pokračovania komédie 22 Jump Street, kde sa Channing objaví opäť po boku Jonaha Hilla.

Poriadny chlap má poriadnu čivavu.

Erektílne stavy navodené troma Čé (Čening, čiapočka, čivava) badať u slečny napravo i u junáka naľavo.

I u junákovej sestry…

Vo filme Jupiter Ascending bude Channing prudko zexy.

Channingov twít. Scenár k filmu 22 Jump Street.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk