Koho riť?

pridal zoe 28.8.2013 o 10:09


Uhádnete, ktorej známej osobe patria tieto laškovne prečuhujúce půlky?

Patria Katie Holmes (34), bývalej žene jedného z vodcov azda najznámejšieho kultu na svete, s ktorým splodila dieťa, o ktorom ľudia hovoria ako o možnom priamom potomkovi diabla. Teraz, keď sa Katie dostala spod vlády železnej ruky jej niekdajšieho manžela, počas ktorej tvorili pole jej pôsobnosti len kuchyňa a červený koberec, angažuje sa Katie kde sa len dá, aby si nahradila stratené roky. Katiena divadelná hra nezožala taký úspech, aký sa od nej očakával a Katie sa teraz s vervou pustila do natáčania hneď niekoľkých filmov, že svojou angažovanosťou konkuruje aj Jennifer Aniston, ktorú môžete vidieť v každom druhom filme, ktorý dávajú vo vašom kine.

Zaujímavým je výber Katiených filmov, ktorý tvoria výhradne nízkorozpočtové projekty. Za posledné roky natočila Katie filmy, ktoré sa takmer okamžite stali prepadákmi a zárobok z nich zťažka pokrýval náklady na film. Momentálne natáča 4 také filmy, ktorým je dopredu súdený rovnaký osud. A teraz si postrapatím vlasy ako ten týpek z programu o Pravekých mimozemšťanoch, rukami naznačím aký veľký by mal byť môj pomyselný penis a poviem vám jednu vec: „Tom Cruise.“

Dala by som ľavý semenník za to, že Tom Cruise si sedí niekde v monitorovacej stanici a z 95-tich prítomných obrazoviek naňho v HD rozlíšení hľadí jeho bývalá. A keď jeho bývalá ukázala pri natáčaní filmu Miss Meadows půlky, zodvihol Tom telefón a mrazivým hlasom povedal: „Dajte to doporiadku.“ kým ľavou rukou neprítomne hladil svoju bielu činčilu.

Katie Holmes pri natáčaní filmu Miss Meadows

Na natáčanie chodí aj diablove semä rozkošná Suri







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk