Blake Lively a jej chlpáči

pridal zoe 30.8.2013 o 9:56


Blake Lively nachvíľu vystúpila zo svojho manželského úkrytu, aby vyvenčila svojich ostatných chlpáčov v parku v Los Angeles, kde prišla navštíviť svojich príbuzných. 

Blake (26) sa po skončení natáčania Gossip Girl nehrnula do ďalšej práce. Čas trávi so svojim manželom, Ryanom Reynoldsom, na ich spoločnom pozemku v Bedforde, aby sa vyhla rozhnevaným fanúšičkám svojho manžela, ktoré sa ešte nepreniesli zo šoku z ich rýchleho zasnúbenia a následnej svadby. Pre časopis Lucky Blake nedávno priznala, že sa do práce nehrnie a namiesto toho sa sústreďuje na iné koníčky, keď povedala: „Práca je dôležitá, ale mojou najväčšou vášňou je môj osobný život.“

Blake je na pár dní v L.A. na návšteve u svojich príbuzných. Včera sa vybrala do parku, aby vyvenčila svojich dvoch chlpáčov a ja vám hovorím, že to vyzerá príliš dobre na to, aby to bola pravda. Hovorím vám, odrb je to. Odrb! Žiaden pes nevyzerá tak dobre, keď sa venčí. Je to fotošop.

Blake a podozrivo dobre vyzerajúci chlpáči

Takto vyzerá pes, keď sa venčí







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk