Lamar, Lamar… si ty beťár

pridal dominique 3.9.2013 o 13:46


Lamar Odom je profesionálny basketbalista a manžel Khloe Kardashian. Pokiaľ sa neprevalila nevera, bol to taký správny týpek, ktorý ľúbi obricu Khloe. Teraz je to neverník a drogista. Drogista je ujo, čo berie drogy.

Lamar pochádza z chudobných pomerov, preto pomáhal menej šťastným a vyzeral, že sláva a ani prachy ho nijako nezasiahli. Potom sa prevalil pomer so striptérkou, ktorý ešte stále nie je doriešený. Khloe raz zachraňuje manželstvo, inokedy tvrdí, že už nemá síl. Ako to v skutočnosti naozaj je, vedia len oni, ja som o tom čo-to už popísala tuto.

Najnovšie sa nerozhovorili len milenky, ale aj Lamarov drogový díler. V tomto skazenom svete už nemôžete veriť naozaj nikomu. Ani dílerovi. Lamar vraj za posledné tri roky minul na kokaín vyše 50 000 dolárov. Okrem toho vraj užívaj aj iné dobrotky a odmietal sa liečiť. Nuž, je blbé byť závislým, keď vás živí šport.

 Lamar ľúbi aj crack

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk