Dospeli sme v Hollywoode – Vol. 1

pridal Tom 9.9.2013 o 21:06



Predstavujme si spolu: Ste Američan a máte dieťa. Logicky na ňom chcete zarobiť, no predaj orgánov je príliš riskantný. Ďalšia možnosť? Herectvo!

Uspeli ste! Dieťa plače na povel, reálne hrá, dokonca sa stalo napr. súčasťou Mickey Mouse Disney klubu! Ale čo teraz? Čo to dieťa v živote čaká, čo z neho vyrastie? A tu prichádza rad na facku od vesmíru, pretože to už, prosím pekne, závisí len a len na Vás ako rodičoch a génoch, ktorými ste Vašu ratolesť obdarili. Buď sa z nej stane predrogovaná šlapko-troska (puska letí Lindsay) alebo, ak máte to šťastie/nadpozemské rodičovské schopnosti, vyrastú z nich ľudia, na ktorých môžete byť právom hrdí. Desivý scenár, že? Mať deti…

Poďme si dnes uviesť pár príkladov celebrít, ktoré dokázali pred kamerami vyrásť spôsobom, že ich rodičia sa môžu hrdo biť do pŕs a kričať: „THAT’S MY FUCKING DAUGHTER!“ a nabudúce sa povenujeme zasa tým, ktorých rodičia môžu držať hlavu v smútku so suchým komentom: „THAT’S MY DAUGHTER FUCKING…“

Justin Timberlake

Justin je dobrým príkladom detskej hviezdy, ktorá vie, čo robí. S majetkom presahujúcim 100 miliónov USD pokračuje v tvorbe a produkcii hudby a filmov bez akýchkoľvek problémov. Jeho najväčším prehreškom sú snáď len jeho vlasy, počas rokov 90-tych.

Christina Aquilera

Ďalšia z Disney detí, ktorá je už nejakú tú chvíľu dospelá, no naďalej v centre pozornosti bez nutnosti oholiť si hlavu. Jej majetok sa odhaduje na 90 miliónov USD a za spoluprácu v „Hlase“ dostáva ročne 10 miliónov USD.

Bratia Hansonovci

Časy ich najväčšej slávy sú porovnateľné s tými, aké v súčastnosti zažívajú Bieber či Miley Cyrus, no napriek tomu dokázali nebúrať svoje autá, nečúrať v reštikách a zvládli sa aj zahaliť, než vyšli medzi ľudí. Miesto toho všetkého vedú priemerné, no úspešné životy, venujú sa svojim deťom a ďalej plodia hudbu, ktorú majú radi.

Joseph Gordon-Levitt

Biznismen a milovník filmov. Hrá, produkuje a režíruje. Najhoršia vec pre ktorú je známy, je jeho obľuba otáčať foťáky na paparazzov. A taktiež láme naše nepripravené srdcia.

Elijah Wood

Elijah začínal vo filme Späť do budúcnosti 2 a ešte ako dieťa hral vo filmoch Flipper a Drtivý dopad. Po Frodovi mu už nebránilo nič v tom, aby nechal všetko tak a strávil zvyšok svojich dní na drogách a medzi ženskými nohami… No namiesto toho sa zaujíma o hororový žáner a presúva sa od herectva k tvorivej časti filmov.

Leonardo DiCaprio

Leonardo v Hollywoode vyrástol veľmi pokojne. Tento herec mohol svoju hereckú loď nechať potopiť spoločne s Titanicom, no miesto toho sa zdá, že sa každým ďalším filmom zlepšuje a zlepšuje. Jeho prvý Oscar už má veľké oneskorenie. Prehreškom je snáď len jeho nekonečná snaha schovávať sa pred paparazzmi.

Anna Paquin

A keď už hovoríme o Oscaroch, táto herečka toho svojho získala v takom rannom veku, až bolo takmer nevyhnutné aby sa nechala jeho váhou rozdrviť. A predsa nie. Namiesto toho má Anna Paquin solídnu filmovú a televíznu kariéru. A hlavne je to „Soooh-kieh“ – bod pre tých, ktorí to prečítali v hlase upíra Billa.

Ryan Gosling

Ďalšia detská hviezda začínajúca v Mickey Mouse klube, ktorého register trestov je taký čistý, ako línie jeho bušného svalstva. …Čo? Ehm… Každopádne, možno je to len kvôli tomu, že je Kanaďan.

Neil Patrick Harris

Má všetku charizmu a pohotový humor sveta, zvyšok mužov mu môže len a len závidieť. No aj tak je Neil oddaným otcom a manželom, ktorý udáva príklad všetkým a núti chlapov po celom svete, aby spytovali svoju sexualite.

Emma Watson

Malá Hermiona už nám vyrástla a s enormným úspechom a slávou, akú zažívala počas filmovania Harry Potter ságy, bola odsúdená k úpadku a pochybnému životnému štýlu, však? Veľký, veľký omyl. Emma je inteligentná, talentovaná mladá dáma, ktorá je vyzretejšia oproti svojim rovesníkom, ostatne rovnako ako aj jej alter-ego Hermiona. Nedáva si záležať len na svojom zovňajšku, no pestuje aj myseľ – študuje na Brownovej univerzite, aj keď s menšími pauzami.

Wil Wheaton

Od svojich 15 rokov hral v Star Treku a to v čase najväčšej slávy tohto seriálu, no napriek tomu ho to nezlomilo a vyrástol v rozumného mladého muža. Doteraz sa veľmi rád venuje svojim fanúšikom, chodí na rôzne stretnutia a taktiež sa občas ukazuje v The Big Bang Theory, keďže vie, ako tým mnohých fanúšikov poteší.

 

PS: Myšlienka na záver, ktorú ak nebudete googliť, je uuurčite moja:

„Fame doesn’t change you, it just magnifies who you are.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk