Zase tá Miley… Ako to vlastne všetko začalo?

pridal L 12.9.2013 o 19:54


Pardón, zabudla som… A zase raz jej jazyk, Terry Richardson, a najnovšie už aj jej cecky…

Miley za čias Hannah Montany (2006-2011). Týmto odštartovala svoju kariéru. Najprv sa objavovala len v telke, potom sa so svojou blonďavou parochňou na nás začala pozerať z tričiek, školských tašiek, zošitov, peračníkov… Bola idolom všetkých násťročných (nevadí, dnes ju už nahradil Justin Bieber).

Po skončení seriálu v roku 2011 sa Miley rozhodla svoju kariéru smerovať trošku inam. Začala zaplavovať titulné stránky svojimi škandálmi, sexy(?) pózami a snažila sa nám dokázať, že už dávno nie je to malé dievča, Hannah Montana.

Odvtedy sa už stihla zbaviť svojich dlhých vlasov, začala na nás všade vyplazovať ten svoj nechutný jazyk, spolupracovala s Terrym Richardsonom, a hlavne sa snažila byť néééskutočnéé sexy, a taktiež sa zasnúbila (áno, doteraz nikto nechápe, čo na nej Liam vidí).
Celú túto „premenu“ zaklincovala vystúpením na MTV VMA 2013. Vtedy to už (aj podľa jej niektorých fanúšikov) prehnala a takto si z nej, jej zadku, twerkingu a účesu začala robiť srandu (minimálne) polovica sveta. Tak jej treba…

Jej vystúpenie dokonca zaujalo/šokovalo/bolo natoľko nechutné, že sa „objavila“ aj na známych obrazoch.

Salvador Dalí: The Persistence of Memory

Pablo Picasso: Guernica

René Magritte: Son of Man

Edvard Munch: The Scream

Vincent van Gogh: The Starry Night

Sandro Botticelli: The Birth of Venus

Leonardo da Vinci: The Last Supper

Po tom jej twerkingu a všetkom ostatnom sme si mysleli, že už je koniec. No ako sa zdá, nie je. Na youtube zverejnila 9.9.2013 svoj ďalší videoklip k Wreckin Ball. V ňom jej už len vrtenie zadkom nestačilo, a tak sa už aj vyzliekla, olizovala kladivo a aj revala. (Čo bude ďalej?)

Videoklip režíroval Terry Richardson a kydajme si koľko chceme, na youtube má už takmer 62 mil. pozretí. Po zverejnení tohto videoklipu však Miley musela dať pá pá veľkolepej spolupráci s módnou bibliou, časopisom Vogue. Mala sa objaviť na decembrovej obálke tohto magazínu a „diabol čo nosí Pradu“ a.k.a. Anna Wintour ju dokonca plánovala vyhlásiť za modnú ikonu. Anna však svoje rozhodnutie chvalabohu rýchlo prehodnotila a plány zmenila.

Momentálne behá dospelá a duševne vraj úplne zdravá Miley po svete takto. Čo bude v jej kariére a živote ďalej, uvidíme… Necháme sa prekvapiť šokovať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk