Dospeli sme v Hollywoode – Vol. 2

pridal Tom 28.9.2013 o 19:03


Nedávno som Vám ukázal pár celebrít, ktoré boli schopné dospieť v normálnych ľudí aj napriek veľkej sláve… No a dnes prichádzajú na rad menej zdatní jedinci, ktorí toto nedokázali. Alebo sa im to aspoň zatiaľ nepodarilo.

Chápete, byť šialene bohatý a stredobodom pozornosti je neuveriteľne ťažké a sebadeštrukcia je jediná možná cesta, ako sa s týmto osudom vyrovnať. Hovorím z vlastnej skúsenosti, odkedy sem píšem, mám za sebou už druhú rehabilitáciu. Tak ale dosť o mne, poďme radšej do nich!

Britney Spears

Kým iným začať, ako niekdajšou princeznou popu? V roku 2007 sa dostala na protidrogovú odvykačku, no vydržala tam menej ako deň. Pri ceste domov si urobila rýchlu pauzu v salóne a oholila si tam hlavu. Samozrejme to všetko stihlo byť patrične zdokumentované, čo nás do dnešného dňa teší. Nemilé však je, že kvôli tomu skončila v opatere psychiatrov.

Teraz je už ale všetko inak a poznáme ju hlavne vďaka jej comebackom, ktoré má každého pól roka. Aj teraz zrovna jeden prebieha. Ak ste zmeškali, nevadí… Bude ďalší.

Justin Bieber

A kým iným pokračovať, ak nie súčasnou princeznou popu? Vedeli ste, že ten vtípek príde, tak načo s ním čakať.

OK, Justin sa ešte technicky nezlikvidoval… No zdá sa, že ide dobrým smerom. A ako sa k nám tento dar pekiel dostal? Svet ho bohužiaľ objavil vďaka youtube, keď mal ešte len 13 rokov a zdá sa, že slávu prestal zvládať len nedávno. Zatiaľ ide o relatívne drobnosti: nejaké tie problémy s autoritami, močením na verejnosti a pod., (bežný piatok každého z nás) takže žiaden vyvrheľ, no rozhodne sa z neho už stala poriadna diva.

Edward Furlong

Chlapec z Terminátora zvykol terminovať svoju priateľku a to hlavne v opojení drog – došlo aj na neho. A k tomu ešte aký je to krásavec, no neber to!

Miley Cyrus

Jej mokrý sen sa naplnil, všetci o nej vieme a hovoríme/píšeme. Netají sa svojou láskou k tráve, twerkovať je pripravená aj na hrobe, oblečenie rieši iba ak je priliehavé ako jej vlastná koža alebo ak aspoň pripomína spodné prádlo. Teda samozrejme hovoríme o dňoch, kedy vôbec nejaké oblečenie rieši. Dcéra, na ktorú môže byť každý otec hrdý.

Ja to vidím tak, že jej skončil kontrakt s názvom „Hannah Montana“ a to čo teraz vidíme, je buď skutočná Miley alebo len jej najnovší kontrakt, ktorý ju z nejakého dôvodu viaže k správaniu sa poslednej hipster-štetky.

Pikoška v pikoške: Rozchod s Liamom bol vraj na spadnutie už dávnejšie, no klamala mu že je tehotná… Takže Liam, ako dokonalá bytosť, s ňou ešte pobudol až kým sa nepotvrdil opak.

Michael Jackson

Už od svojich 11 rokov bol súčasťou Jackson 5, takže doslova dospel pred očami celého sveta… a všetci si ešte asi pamätáme, aké problémy ho prenasledovali.

Prvé obvinenie zo zneužívania detí prišlo v roku 1993 a doslova sa z neho vykúpil. V roku 2002 však priznal, že s deťmi spával v jednej posteli. Akože naozaj len… spával. Čož je podľa Majkla a Pedobeara úúúplne prijateľné a normálne, to len my sme čudáci, že to nechápeme. Ako všetci vieme, jeho problémy nadobro skončili v roku 2009.

Jodie Sweetin

Že neviete kto to je?! Ale viete, viete. Taká tá malá, otravná Stephanie z Plného domu! Šialene vzorné dievčatko to bolo… Neskôr ale vymenila vzornosť za kokaín, extázu a metamfetamín. O týchto svojich dobrodružstvách vydala samozrejme aj knihu, ktorá nesie názov unSweetined. Vyspovedala sa tu zo svojich drogových hriechov a „nechtiac“ na tom zarobila.

Macaulay Culkin

Trikrát ho nechali samého doma… a jeb – závislák od heroínu a liekov na predpis. V roku 2004 bol za túto záľubu zatknutý a našla sa vtedy u neho aj nejaká ta tráva.

Pikoška na dlhé jesenné večery: 10 rokov chodil s Milou Kunis. Kde je Váš boh teraz?

Haley Joel Osment

Prečo nenapísať, čo si všetci aj tak myslíme : Boha jeho ten ale ošpatnel!

K téme: V 2006 roku ho zatkli za jazdu pod vplyvom… alkoholu. Slabý kus oproti kolegom, že? Ako to už ale býva zvykom, mal pri sebe aj marihuanu, čím si tiež nepomohol.

Lindsay Lohan

Treba sem niečo?

Chľastajúca cracková víla, ktorá od roku 2006 chodí na odvykačky a ich absolvovanie následne oslavuje chľastom a crackom. Do dnešného dňa v tom nenašla spojitosť.

 

Taran Noah Smith

Zase raz… Ktože to? Mark! Najmladší syn kutila Tima!

Tak ten keď mal 17 rokov, oženil sa s dámou, ktorá bola od neho o 16 rokov staršia, no manželstvo im vydržalo Hollywoodsky-úctyhodných 6 rokov. Keď skončil Kutil Tim, chlapec sa rozhodol že už nikdy viac nechce hrať. S jeho životným štýlom to viedlo k osobnému bankrotu. A tiež má na konte aj nejakú tú jazdu pod vplyvom.

Amanda Bynes

O Amande sme/sa popísalo až až… Hotová studnica na články.

K nej len menší update – na psychiatrii sa vraj zdrží do konca roka. Pôvodne to síce mala byť len taká celebritná rehabilitácia na mesiac, no ako sa ukázalo, nadávanie ľuďom do škaredých, bola asi len škrupinka hlbšieho problému.

Jeremy Jackson

Hobie z Pobrežnej hliadky! Syn Miča Bjukenena! A že vyzerá nejak čudne? Ono plastika nosa a závislosť na cracku a steroidoch spravia svoje. No už sa vraj polepšil a aj naozaj vyzerá kus lepšie.

Ešte keby sa zbavil závislosti na Ed Hardy oblečení, je z neho chlapec súci na ženbu.

Drew Barrymore

Áno, áno… Čo tu robí Drew? Všetci ju predsa milujeme! Dievčatko z IT-ho, hotový anjelik… Charlieho anjelik! A predsa si rada uhla s fľaškou, trávou, šňupla aj kus kokaínu… a to všetko ešte pred oslavou svojich 14 narodenín.

Už dávno sa však vybúrila a teraz je jednou z mála celebrít, ktoré síce dospievali divoko, no vo finále to zvládli.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk