Skromný Kanye, Miley, jeho kožené gate a návrat do módy

pridal L 1.10.2013 o 19:04


Holúbkovia Kim Kardashian a Kanye West sa vybrali ruka v ruke na Fashion Week do Paríža… Azda najromantickejšie mesto na svete, Fashion Week(!), no Kanyeho úsmev aj tak nikde. Asi sa ho ani nikdy nedočkáme.

Kanye, ktorý o sebe nedávno vyhlásil, že je najväčšia rocková hviezda na tejto planéte najnovšie zo seba spravil obeť plagiátorstva. Hej, čítate dobre.  Tvrdí, že Heidi Slimane, návrhár pre Saint Laurent Paris, je vraj o krok za ním a všetky svetové módne domy ho len kopírujú. Skromne nazval čierne kožené nohavice ako jeho „vynález“. Vraj ich on sám navrhol ešte pred 6 rokmi, a nikomu sa vtedy nepáčili, každý ho za ne skritizoval, dokonca aj samotná Anna Wintour, a dnes sa objavujú na prehliadkach u Saint Laurent, Isabel Marant, Balmain či Alexander Wang. Poor Kanye. Nabudúce nech si radšej navrhne niečo originálnejšie než kožené gate. Možno ho, chudáka,  takto potom neodrbú…

Po jeho účasti na Fashion Weeku, kde vyvetral aj svoju ženu Kim (, ktorú vraj od pôrodu nechce nikam pustiť) sa tiež začalo šepkať o jeho návrate do módy. Ako návrhár sa predviedol už v minulosti a momentálne si vraj najal Christopha Decarnina, ktorý kedysi pracoval pre Balmain, aby bol jeho hlavným návrhárom.

Ako sa jeho budúcnosť v móde vyvinie ukáže až čas, keďže momentálne sa zaneprázdnený Kanye radšej zaoberá inými vecami, napr. kupovaním topánok pre Miley Cyrus. Po spolupráci v nahrávacom štúdiu jej napísal správu, že stále myslí na jej perfektný výkon, ona mu len tak „medzi rečou“ spomenula, že sa jej zničili jej šlapky za 910 dolárov z kolekcie  Céline spring 2013 a on, ako správny fashonista, gentleman a kamoš, jej kúpil ďalších päť párov. Áno, aj ja sa čudujem, ako sa dajú zničiť topánky za 910dolárov. Čo už, jednoducho p**a.

Kanye ako návrhár

Kanye a.k.a. kamenná tvár počas prehliadky Céline

 Miley a jej boty od Kanyeho







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk