Mama Amandy Bynes prehovorila

pridal Minnie 4.10.2013 o 9:03


Hviezdička Amandička je známa snáď každému, čo ako tak sleduje bulvár. V jedno zamračené ráno sa zobudila, ako sa vraví, hore riťou a rozhodla sa, že pozitívna verejná mienka jej už nestačí. Ako by aj mohla, keď všetky jej kamarátky sú oveľa čítanejšie a zaujímavejšie svojimi drogovými príbehmi. A keď sa už aj Lohanka, zničená kokaínová princezná, ktorá danú drogu údajne užila iba päťkrát (haha Lindsay, skoro si nás dostala ?? ), mohla dostať zo zabudnutia rovno na vrchol popularity, zrejme na tom niečo bude.

Tu samozrejme nebudeme riešiť, či mladá Amanda vôbec pomyslela na negatívny vplyv na menších fanúšikov. Veď ani netušíme ako to v takej hviezdnej, hoc aj psychicky labilnej hlave, vyzerá. Ale ak môže Miley twerkovať kade-tade, prečo by si sa ty nestala psychiatrickým prípadom, že, Amanda?

Pamätáte sa vôbec, čo všetko naša 27-ročná Amanda vyparatila? Je toho požehnane, tak si to poďme v skratke zhrnúť. Začala jedným poldecákom denne s kamarátmi, veď na zdravie. Tak ako z mnohých pred ňou a mnohých po nej, aj z nej sa rýchlo stala alkoholička. V apríli 2012 postúpila na ďalší level, keď sa len tak zo srandy rozhodla povoziť sa pod vplyvom omamných látok. Policajti prekvapivo nepochopili túto zábavku a zatkli ju (tsss.. kazia všetku srandu však). Hneď pár dní na to údajne spôsobila dopravnú nehodu a hneď z miesta činu ušla. Podobnú akciu si zopakovala aj v auguste minulého roku. Trojročná podmienka síce skľudní aj ťažšie povahy, ale Amanda si vytrvalo šla za svojím… šťastím? Slávou? Zrejme ani Amanda nevie. Tak sa teda v máji tohto roku rozhodla, že pre zmenu vyhodí z okna vodnú fajku, keď bola nahlásená za fajčenie marihuany a policajti to prišli skontrolovať. Ešte šťastie, že nikoho nezabila, predsa len 36. poschodie a ešte na rušných uliciach New Yorku… Amanda, alebo nešťastie? Tak či onak, prišiel osudný počin slečny, ktorý jej zaistil krásny pobyt v psychiatrickej liečebni. Kto vymyslí, čo nové by sa ešte dalo vydumkať? Kreatívna Amanda to vydumkala sama. Šikovná J Založila oheň na príjazdovej ceste jej fanúšičke istej Bonnie Braaten. A bum, od 24. júla si užíva na psychiatrii.

Mama Amandy Bynes sa po dlhom čase rozhodla prehovoriť o zrútenom živote svojej dcéry. Pre časopis People povedala: „Bola by som veľmi rada, kedy všetci vedeli, že 99% vecí napísaných o mojej dcére sú falošné, alebo zavádzajúce. Pokiaľ informácie nepochádzajú od rodinného právnika,  berte ich s rezervou.“

Hmm, ale policajné spisy by nemali byť zavádzajúce, či?

Amanda Bynes







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk