Owen Wilson bude tatkom

pridal L 10.10.2013 o 13:02


Prvý krát sa Owen stal otcom pred dvoma rokmi, kedy mu jeho teraz už bývalá frajerka porodila syna Roberta Forda (btw, chudák meno dostal podľa značky aút). Teraz je herec v radostnom očakávaní opäť s ehmm… vydatou osobnou trénerkou.

V Holyvúde už asi nemajú žiadne móresy, zábrany, nič… Owen si Caroline Lindqvist najal pred pár rokmi ako osobnú trénerku. Niečo z toho vzišlo, no vzťah rozhodne nie, a aj napriek jej momentálnemu tehotenstvu nie sú pár ani dvojica, proste nič. Údajne sa však Owen zaujíma o tehotenstvo, chce jej so všetkým, ako aj s výchovou pomôcť, blá blá blá… no vo vzťahu proste NIE SÚ a ani to nijako neplánujú zmeniť. Caroline, ktorá je vydatá za plastického chirurga sa však momentálne rozvádza. Žiadosť o rozvod podala v máji 2013.

O svojom by vedel rozprávať aj Simon Cowell, ktorý ako správny kamoš oplodnil ženu svojho kamaráta. Čudné to zvyky…

Owen kedysi randil aj s Kate Hudson. Rozišli a nanovo sa dali dokopy nespočetne veľa krát a chudák Owen sa po jednom z rozchodov pokúsil o samovraždu. Napriek všetkému sa mi k nemu najviac hodila práve ona…

Owen Wilson a Kate Hudson

Owen Wilson, jeho bývalka a ich syn

Owen a jeho osobná „trénerka“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk