Zac Efron sa po druhej odvykačke sťahuje do nového domčeka

pridal dominique 13.10.2013 o 21:09


Zaslúži si, veď nedrogoval nejaký ten týždeň.

Priznám sa, už dlhšiu dobu som nečítala bulvár. Nie, že by ma už nebavilo sledovať tento šialený svet, ale jednoducho som nemala čas. Svet sa nezrútil, ale stalo sa toho veľa. Asi pred mesiacom sa na zoznam známych feťákov dostal aj Zac. Priznal závislosť od alkoholu, kokaínu, liekov na predpis a hovorí sa aj o extáze. Nastúpiť na odvykačku musel po tom, čo zlikvidoval izbu v hoteli MGM Grand v Las Vegas a spôsobil škodu za milión dolárov. To si ani neviem predstaviť, čo všetko sa zdá zdemolovať v hotelovej izbe. Zlý, zlý Zac. Jedna odvykačka nestačí a Zac sa už stihol vrátiť aj z druhej. Teraz je čistý ako ľalia a začína nový život v novom dome.

Domček za štyri milióny dolárov bude v luxusnej štvrti Los Feliz area v Los Angeles. Päť izieb, päť kúpeľní, samozrejme posilňovňa, vínna pivnica (lebo víno nie je alkohol) a všetky bežné vybavenia luxusných domov, ktoré sú aj tak postavené z papiera.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk