Dax Shepard a Kristen Bell sú svoji… oficiálne

pridal L 20.10.2013 o 10:50


Dvojica je po 6 rokoch randenia konečne svoja aj na papieri.

Dokopy sa dali v roku 2007, už v 2009 sa zasnúbili, no svadobných zvonov sa nejako nie a nie dočkať. Dôvodom boli svadby homosexuálnych párov v Kalifornii. Odmietali sa vziať, kým ich nepovolia. Tak čakali a začiatkom tohto roka sa z nich stali hrdí rodičia dcérky Lincoln.

V júni tohto roku však svadby homosexuálov povolili a nedávno Dax na svojom Twitteri napísal: „DOMA je mŕtva. Návrh číslo 8 je mŕtvy. Poďme usporiadať moju veľkú gay svadbu s Kristen Bell.“
Vo štvrtok 17. októbra sa tak dvojica vybrala v Beverly Hills na miestny úrad po povolenie na sobáš. Zamestnanec úradu im však navrhol, že ich hneď zosobáši a bolo to. Aj na papieri.

Zjavne im to takto neplánovane a tajne vyhovovalo. Veď ako sa vyjadrila aj nevesta Kristen: „Cítim, že máme dosť pozornosti v každodennom živote a chceli sme niečo súkromné, čo zahrňuje pero a papier.“ V Holyvúde to tak asi chodí a hlavne, že sú šťastní…

Dax a Kristen

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk