Salma Hayek má terapeutický zadok

pridal zoe 25.10.2013 o 12:57


A niekedy je veľmi zbytočné hľadať pointu. Niekedy ide naozaj len o ten zadok…

Ja si vám dnes vstanem v bezbožnú hodinu rannú, aby som po boku Bena Afflecka stihla zachrániť obyvateľov mesta Gotham, a náhlivo sa vyteperím z bytového objektu, aby som zistila, že stojím po kolená v čerstvom betóne. Proste, robím dlažbu pred hlavným vchodom, tak nebudem chuj a vyvesím oznam, zatarasím vchod, natiahnem policajnú pásku a obetujem mladú pannu. Proste, urobím niečo… A nestojím tam a sa nerehocem, milý pán betonátor. Týmto chcem povedať, že niekde v Košiciach je teraz zabetónovaný chlap a ja odmietam tvrdenia, že s tým mám niečo spoločné.

Pre všetky dobré duše tam vonku, z ktorých si betónovačovia urobili podobný posmech ako zo mňa, tu máte zadok Salmy Hayek. Bolo vedecky dokázané, že taký zadok má terapeutické účinky. Tento vedecký poznatok sa bohužiaľ nevzťahuje na každý zadok. A kebyže som z druhého brehu, čo jeden vlastne nikdy nevie až kým sa to nedozvie, a tí, čo to chápu, to chápu a tí, čo to nechápu to možno nikdy chápať nebudú a mizivé percento z vás sa teraz prežehnalo a ja som rada, že ste len takí- miziví, a to mi zatiaľ bude musieť stačiť, a v tomto momente isto mnohí nechápu reči moja kmeň, a ak to predsalen niektorí chápu, tak to isto budú tie strašne vzácne spriaznené duše, o ktorých vkuse niečo mlela Anna Shirleyová, ale aby som naďalej neodvádzala vašu pozornosť, kým vám môj asistent povyťahuje z vrecák peňaženky, tak sa vrátim späť k veci; kebyže som z toho druhého brehu, tak taká Salma Hayek by dobre padla.

Salma Hayek pri natáčaní filmu How To Make Love Like an Englishman, v ktorom si zahrá po boku Pierca Brosnana, ktorý jej tuto niekde medzi fotkami vizuálne pôsobí na cecky spopod slnečných okuliarov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk