Zbohom Paul

pridal Minnie 2.12.2013 o 18:14


paul walker 1

V sobotu opustil svet Paul Walker…

Tohto talentovaného herca ste mohli vidieť v mnohých filmoch, ako napríklad Osem statočných, Do hlbín alebo Gangstri. Pravdepodobne najviac však všetkým utkvel v pamäti ako Brian O’Conner vo filmovej ságe Fast & Furious.

Začínal pritom veľmi skromne a to konkrétne ešte ako malý chlapček v reklame na plienky Pampers. Toto mu odštartovalo kariéru detského modela už v dvoch rokoch a vo filmovom priemysle začal pracovať ako dvanásťročný. V roku 2001 nastal v jeho kariére prelom, keďže dostal ponuku na film The Fast and the Furious, v ktorom si zahral po boku Vin Diesela. Tento úspešný film mu otvoril dvere šoubiznisu a taktiež priniesol mnoho ďalších filmových ponúk.

Nanešťastie nás v sobotu spolu s kamarátom Rogerom Rodasom opustil pri tragickej autonehode, ktorá sa stala počas cesty na dobročinnú akciu za účelom vyzbierať peniaze pre obete tajfúnu Haiyan na Filipínach. Vodič nezvládol riadenie svojho červeného Porsche Carrera GT a spolu s Paulom, ktorý bol na mieste spolujazdca, narazili do pouličnej lampy a následne aj do stromu. Auto po náraze zachvátili plamene, takže aj napriek rýchlemu príjazdu záchranárov a hasičov už nebolo možné pasažierom pomôcť. Tragická nehoda sa odohrala v blízkosti mesta Valencia, Santa Clarita v Californii.

Na internete sa objavilo množstvo správ a tweetov vyjadrujúcich úprimnú sústrasť. My v redakcii sa pripájame.

roger rodas

paul walker 2

paul walker 3

paul walker 4

paul walker 5

paul walker 6

paul walker 7

paul walker 8

paul walker 9

paul walker 10

paul walker 11

paul walker 12

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk