UPDATE: Miranda Kerr a Orlando Bloom už fakt nie sú do seba

pridal kara 5.12.2013 o 14:31


Tak, a už je to jasné. Je to fakt pravda aj napriek tomu, že sme tomu nechceli veriť. Tomu, že títo dvaja dokonalí ľudia, ktorí splodili dokonalé dieťa, sa rozvádzajú. No, ale asi už je na čase, pikoškári, aby sme sa spoločne cez to preniesli. Život ide ďalej, a už aj Miranda a Orlando znova randia. Pýtate sa, že koho si Orladno našiel po krásnej Mirande? A že koho si Miranda našla po krásnom Orlandovi?

(tu si predstavte stupňujúce sa bubnovanie na zvýšenie napätia)

A rozchod vyhráva Orlando!

Skóre bolo tesné –
éterická bývala modelka a herečka Liv Tyler vs. škaredý úšatý červený miliardár James Packer

Liv Tyler

James Packer

Takže z vyššie uvedeného jasne vyplýva, že Orlando je na vysoké pekné brunety, a že Mirande preplo. Alebo žeby jej po vyhadzove z Victoria´s Secret došli prachy? Jej údajný nový vyvolený je totiž miliardár, a to naznačuje skoro takú úprimnú lásku, akú zdieľali Courtney Stodden s Dougom Hutchinsonom.

Zatiaľ sa k tomu nevyjadril ani jeden zo spomínanej štvorice, a tak spojme svoje mysle a srdcia a vyšlime spoločnú motlitbu, aby sa z Mirandy nestala obyčajná zlatokopka, a aby bol Orlando ešte stále single. Po vyslaní tejto motlitby rituál ukončíte prezeraním nižšie uvedených fotiek a následným hopsaním okolo počítača na jednej nohe. Amen.

05122013_orlando_bloom_miranda_kerr_pikosky-8-star

Tip: Zaujala ťa fotka, na ktorej boli hviezdičky? ?? Tak si na ňu nezabudni kliknúť

 

PRÍLEPOK (UPDATE):

Keďže návštevníci Pikošiek sú čitatelia s myslením kritickým, tu hľa vám pridávame zopár zákulisných informácií. Ľaľa. (slovenčina je taký ľúbozvučný jazyk, och).

Orlando a Liv sú dlhoroční kamoši už od čias natáčania Pána prsteňov, a v poslednej dobe sa majú títo dvaja elfovia až podozrivo k sebe – divadlá, prechádzky ruka v ruke, Liv bola aj podporiť Orlanda na skúškach k divadelnej hre Rómeo a Júlia.
James Packer pred troma mesiacmi ohlásil rozvod po 6 rokoch (čo mi nejde do hlavy – tiež s modelkou).On a jeho terazužexžena sú dobrí kamaráti s Mirandou a Orlandom. Minulý rok v máji boli aj na spoločnej dovolenke.

A kedže hanbatých fotiek Mirandy, nie je nikdy dosť :

Klikni ak už máš +18

Klikni ak už máš +18

Klikni ak už máš +18

Klikni ak už máš +18

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk