Arnold Schwarznegger zabil 509 ľudí a my ti ich všetkých ukážeme

pridal Dr. Holiud 18.12.2013 o 9:38


 
Áno je to tak, od svojho prvého filmu v roku 1969 „Hercules v New Yorku“, stihol tento 191 cm vysoký svalnáč v znamení leva poriešiť 509 ľudí / zvierat / niečoho(hocičoho) na striebornom plátne.

Neveríš? Tak si pozri video, zaspomínaj si na jeho filmy a počítaj pekne na prstoch, aby si uveril. A keďže vždy sa nájdu mudrlanti, ktorým odporúčam krásny zimný pobyt, tak autori videa vytvorili aj pravidlá počítania zabití, ale tie nás trápiť nemusia.

 

 
 

No a keď už píšem o Arnoldovi, nedá mi nespomenúť fotku, ktorú spravil Wladimir Klitschko (kráľ boxu), keď sa odfotil pred fotkou Arnolda v rovnakej póze a zatvítoval, že sa snaží dobehnúť Arnolda už od 12 rokov, na čo mu pán Arnold zakontroval fotkou s pózou pred Klitschkovim plagátom. Pekné gesto, čo poviete?

 

 

Pár fotiek Wladimira Klitschka s Hayden Panetierre určite nikoho neurazí, takže:

 

 

 

 

Ale vráťme sa naspäť k Arnoldovi, lebo by som musel pridať jednu foto s odhalenou Hayden (Cecky ven) a to by mi ešte prišiel Klitschko dať pravý hák.

 

 

 

 

 

 

 
 

Ono sa hneď inak hovorí o štastí, keď človek porovnáva rodiel ako sa má so 48 miliónmi dolárov, alebo 50 miliónmi. Kebyže nemá na kapra a stromček, tak hovorí možno inak.

 

 
 



Zaradené pod: Arnold Schwarzenegger, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk