Courtney má nového kamoša

pridal kara 23.12.2013 o 23:23


A nie, nie je to ďalší 55 ročný slizák.

Na počudovanie je to na prvý pohľad celkom sympatický muž v stredkom veku. Ale len na prvý pohľad. Na ten druhý si totiž vedľa neho všimnete meter dvadsať vysokú, v topánkach s 30 centimetrovým opätkom obutú, ako správnu kresťanku oblečenú Courtney Stodden.

O Courtney sa už asi týždeň nepísalo, a tak zavolala svojmu kamošovi paparazzovi a nafotili romantický nákup vianočného stromčeku s jej novým chlapom. Keď vidíte pri Courntey normálne vyzerajúceho chlapa, tak nejako automaticky sa núka možnosť, že to bude nejaký jej teplý kamarát, ale vychádzajúc z toho, ako si hrdličky pozerajú zamilovane do očí a ako ju drží okolo pása túto možnosť zmietam zo stola.

Vyzerá to tak, že Courtney už omrzeli chlapi, pri ktorých musí v kabelke nosiť plný sáčok viagry. A čo sa stalo jemu, to neviem. Asi na nej vidí… žeby jej cecky? Alebo jej nové vlasy? Alebo jej cudnú povahu pravej kresťanky? Hmm..tak asi ani jedno. Dnes túto záhadu asi nevyriešime.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk