Thor a jeho kláda.

pridal kara 29.12.2013 o 14:49


Teda vlastne kladivo…

Milí priatelia, keďže sa toho pomedzi sviatky v živote celebrít veľa nedeje, terminus technicus uhorková sezóna, prinášam vám pohladenie pre Vaše duše aspoň formou fotiek tohto mladého švárneho šuhaja.

Chris Hemsworth sa pred tridsiatimi rokmi narodil v Austrálii. Chris je herec, ktorého asi poznáte ako Thora z rovnomenných filmov alebo z Avengerov. A zbytočné je ďalej rozprávať, keď nasleduje toto:

Ale pokazím vám radosť… Napriek tomu, že má na chrbte len tri krížiky, stihol si už ženu nájsť a dve deti splodiť. Prvá dcéra sa volá India, dúfajme, že druhé dieťa bude chlapec, inak by sa asi volalo Africa.

Keďže ale viem, po čom vaše srdcia pištia, tu hľa máte Chrisa tak, ako ho pán Boh stvoril. Vraj pri tvorbe tohto obrazu aj sám pózoval, takže je autentický. Fakt. Mne môžete veriť. Keďže ale táto Chrisova podoba nie je pre slabšie povahy, urobila som profesionálnu cenzúru vôbec nie v skricári, aby nám tu náhodou niekto neskolaboval. A pre tie silnejšie povahy – fotka je klikateľná.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk