Beyoncé môže všetko. (UPDATE)

pridal kara 31.12.2013 o 22:17


Lebo Beyoncé je kráľovná.

Okej, tak kráľovná možno nie je, ale speváčka je určite. Speváčka, ktorú už evidentne nudil štandardný spôsob vydávania albumov, a preto sa rozhodla, že svoj nový album len tak z noci do rána nahrá na iTunes bez predošlého oznámenia. Vraj preto, lebo nás ľúbi a chce k nám hovoriť priamo. Určite to vôbec nebol marketingový ťah, nieee…

Všetko je to rozkošné, až na jednu malú chybičku krásy. V niektorých momentoch budete mať pocit, že jej nahrávacia spoločnosť jej omylom dala naspievať materiál, ktorý mali pripravený pre Rihannu. A v tých ďalších momentoch zabudla na to, že vie spievať a má obrovský rozsah, a vo väčšine spieva v nízkych tónoch, hovorí, alebo rapuje. Áno, Beyocné rapuje. Asi si myslela, že si to nevšimneme, keď nás obalamutí pár fotkami zadku, ceckov, a dokonca nahrá klip so svojou modrou dcérou, ktorú tak všemožne schováva a fotí len odzadu.

Ale šokovať sa niekedy oplatí, a motyka vystrelila aj v tomto prípade a jej album láme rekordy – najrýchlejšie sa stal najpredávanejším albumom na iTunes, a už je aj albumom číslo 1 v krajine. Tým sa stala jedinou ženou, ktorej všetkých 5 albumov sa dostalo na prvú priečku. Oddnes si ho môžete kúpiť už aj normálne, nie len cez iTunes.

Beyoncé predstavuje jej nový album:

 

Dve videá už boli zverejnené v plnej dĺžke:

 

A z tých ostatných vám ponúkame ochutnávku:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE: Beyonce v uplynulých dňoch zverejnila ďalšie dve predstavovacie videá k albumu:

 

 



Zaradené pod: Beyonce, Celebrity, Hudba, novinky, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk