A koho ste na Nový rok pobozkali vy?

pridal sugar 1.1.2012 o 19:15


Tak čo, priatelia? Ako to zo včera na dnes dopadlo? Verím, že váš chrup je neporušený, rovnako aj pečeň, že hlava je nerozbitá, peňaženka nestratená alebo úplne nevyžmýkaná. Tiež dúfam, že na vás nikto nehodil petardu, lebo v našom hlavnom meste sa diali rôzne zvieraciny.  

Ale diali sa aj zázraky. Lebo silvestrovská noc má byť plná zázrakov (choďte si pozrieť film New Year’s Eve, tam vám to potvrdia). Aj ja som bola svedkom novoročnej mágie. V centre som narazila na holobriadka, ktorý sa premenil na živý, grcajúci vodotrysk. Nikdy som nič podobné nevidela. Chalankovo vracanie popieralo všetky fyzikálne zákony. Tie grcky z neho striekali a mali dostrel hádam aj dva metre. Prisámvačku. Spýtajte sa Danielle not Steel. Tá vám to potvrdí.

Taká Vanessa Hudgens (23) silvestrovala v Miami so svojím priateľom, blonďáčikom Austinom Butlerom.  Na grcajúcu forntánu sa nepremenila, ona má miesto alku aj tak radšej “biele“.  Vaneska a o dva roky mladší Austin sú do seba zapálení ako Selena Gomez s Justinom Bieberom. Avšak Austinovi akosi viac verím, že je schopný aktívneho sexuálneho života (u Vanesy niet žiadnych pochýb). A celkovo… že puberta cestou k nemu nezablúdila.

PS: Želám vám ten najúžasnejší rok 2012, pikoškári! Nech je tu vždy niekto, kto vás objíme, vypočuje a neopustí vás ani vtedy, keď sa premeníte na grcajúceho ostreľovača. (Aj chalankova babenka pri ňom celý čas stála a trpezlivo sa uhýbala jeho paľbe. To je láska!). Tiež si želajme, nech v tomto roku ten avizovaný koniec sveta nepríde a keby prišiel… nech to počas apokalypsy spolu poriadne roztočíme!!!

 

Vanessa a Austin v nočnom klube počas Silvestrovskej noci

 

Poobedie pred Silvestrom trávili spolu, pri hotelovom bazéne

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk