Tak už došlo aj na Stathamove gule

pridal sugar 2.1.2012 o 13:02


Statnému Jasonovi Stathamovi (43) v akčných filmoch, len tak niekto gule nepriškripne. V reálnom živote ich, ale pevne drží v rukách jeho frajerka modelka Rosie Huntington-Whiteley (24). Inak, dnes vám v pokračovaní ukážeme ako Rosie fajčí…

…cigaretu. Ako Rosie fajčí cigaretu. Tak som to myslela. Ale vám napadlo niečo iné, však, vy perverzáci?! Priznajte sa!   ?? ??

No dobre, najmä, vás páni, chápem, že ste pri tejto topmodelke náchylní na dvojzmysly, alebo ešte len budete, keď si obzriete jej postavičku na fotkách nižšie. Rosie to s málo vlasatým, ale o to viac charizmatickým Stathamom, ťahá už od roku 2010 a vyzerá to, že sú stále prudko do seba. Mám rada tento pár. Veľký vekový rozdiel medzi nimi mi príde vzrušujúci. Žiadne peklo ako keď si starý Hugh Hefner, ktorého mama ako dieťa zavíjala do mamutej kože, narazil tú mladú blondínu. Takýto muži v strednom veku (nie kategória Matuzalemov) sa k dvadsiatkam správajú oveľa krehkejšie ako mladí chaloši. Štyridsiatnici berú mladé baby ako dar z nebies a nie ako samozrejmosť. V tom spočíva kúzlo randenia so starším chlapom. Ak chcete vedieť viac, kúpte si nejaký ženský mesačník. ??

 

 Rosie a Jason silvestrovali v Miami, kde toho Rosie na seba veľa nemala







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk