Aida Yespica si tentokrát vzala na pomoc kamošku

pridal sugar 5.1.2012 o 22:02


Že neviete kto je Aida Yespica? A bráni vám to v čumení na jej zadok a zadoček jej kamošky? No vidíte!

Bikinimánia na pikoškách pokračuje! Tento týždeň sme tu mali Rosie Huntington pri ktorej by si mali páni strážiť rozkrok, Jessicu Alba, v perfektnej popôrodnej forme a dokonale hladkú, svalnatú hruď Enriqe Iglesiasa, ktorý síce bikiny nenosí, ale odhalil kus tela.

Do tejto polonahej VIP spoločnosti sa pridala aj Venezuelčanka Aida Yespica , ktorá sa prekvapivo nepreslávila ako hrdinka telenovely, ale iba „prostým“ modelingom. Ak vás na nej zaujíma aj niečo viac ako len cecky, nejaké info o jej živote plnom snahy ulapiť dobre plateného futbalistu, nájdete tu. Kedže o Aide píšem už tretíkrát v pomerne krátkom čase, možno máte podozrenie, že sa mením na Samanthu Ronson a začínam mať na ňu slabosť. ?? Pravda je taká, že sa Aida pozdáva istému kamošovi menom R. a sľúbila som mu, že keď vyhrabem nejaké nové fotky, jjej venezuelskú prdelku si tu nájde. Čo by človek nespravil pre svojich priateľov.

 

Aide robila na pláži v Miami spoločnosť paraguajská modelka, galantná Claudia Galanti. Tá je asi v požehnanom stave, zdá sa

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk