Justin Bieber naozaj chce, aby sme pochopili, že miluje Ježiša

pridal sugar 7.1.2012 o 16:05


Justin Bieber si dal vytetovať pod koleno Ježiša Krista. WTF? Či vlastne, WTJ? (What The Jesus)

Na masívnej kerke sa Džízs tvári na vlas podobne ako na všetkých tých starých, vyblednutých obrazoch zavesených nad posteľami našich starých rodičov. Tiež to trochu vyzerá akoby sa pýtal, čo tu sakra robím. (, , To mám teraz celý čas upierať pohľad na Justinove nezarastené genitálie? Myslel som si, že ma tetujú na Charlieho Sheena, s ním je aspoň zábava“). Aby toho nebolo málo Justin si zaobstaral masívny raperský šperk, na ktorom sa hojdá ďalšia Ježišova hlava. Pripravuje sa na birmovku, či čo?

Svätá hlava na Justinovej nohe je Bieberovým druhým tetovaním zachytávajúcim jeho nekonečnú lásku k Ježišovi. Na rebrách má po hebrejsky vytetované Kristovo meno, rovnako ako jeho otec Jeremy Bieber. Apko mladej superhviezdy strávil pod tetovacou ihlou nejeden piatok a Justin to opakuje po ňom, hoci nemá ešte ani osemnásť. Rodičia nemajú najmenší dôvod niečo mu zakazovať, keď im ich zázračné dieťa sponzoruje všetok luxus, ktorí si dvaja Kanaďania zo strednej triedy, nikdy nevedeli ani len predstaviť. Avšak ak to pôjde takto ďalej, Justinko bude chodiaca Sixtínska kaplnka. Aké je to pocit brať šeky od svojho tínedžerského syna? (Otec umy riad, vyhoď smeti a vyčisti mi topánky, inak ti tri dni neuvidíš svoje nové porsche!) A potom, že je v šoubiznise všetko nahlavu.

 

 Justin so svojím kúl otcom na pláži, v jeho luxusnom Audi a na nákupoch, kde ukázal svoju novú kerku

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk