The Vampire Diaries sú po dlhšej odmlke späť

pridal sugar 8.1.2012 o 18:12


V septembri minulého roku sa začala vysielať tretia séria The Vampire Diaries a my sme so železnou pravidelnosťou každý týždeň hľadali na webe novú časť. Teda až do novembra, odkedy mal seriál prestávku a závislých fanúšikov mohol tak rovno trafiť šľak. Čakať však už našťastie netreba – 5. januára bola odvysielaná desiata časť seriálu s názvom The New Deal.

The Vampire Diariesnabehli na svoje pravidelné týždenné vysielanie a vy ich budete môcť kukať na materskej televízii CW, alebo proste si ich stiahnete z webu aj s titulkami, ktoré za pár hodín zhotovili nejakí šikovní fanúšikovia.  Finálna časť tretej série by mala byť odvysielaná v máji, ale dovtedy ešte pretečie veľa vody. A kedže hovoríme o seriáli plnom upírov a vlkodlakov, tak aj krvi. Najmä krvi. Čo sa týka hlavných hrdinov, najväčšou zmenou prešiel jednoznačne Stefan, ktorý je teraz akože bad boy. Veľmi mu to však nejde, teda aspoň podľa môjho skromného názoru. Elena je stále dlhovlasá, milušká a láskavá sťa hrdinka telenovely, akurát, že jej pri Damonovi, (ktorý je mimochodom v reálnom živote jej frajer), bije srdce čoraz rýchlejšie. Nuž a Demon, ten je supersexy ako vždy a to úplne stačí. Iný dôvod pozerať Upírske denníky ani nepotrebujete.

PS: Ako sa vám zatiaľ pozdáva tretia séria VD?

 

Nové promofotky k seriálu

 

Ian a Nina na vianočnom večierku

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk