LeAnn Rimes chce byť vaším vzorom

pridal sugar 9.1.2012 o 17:11


LeAnn Rimes predvádza v bikinách svoje ukážkovo vychrtlé telo s vyrysovanými svalmi. Ale nech vás nenapadne povedať, že je chudá. V tej chvíli sa k vám primiestni a dá vám facku. Vážne. Taká nasratá anorektička je nebezpečnejšia ako členovia yakuzy. Hej jááá!

O LeAnn Rimes sa píše len v dvoch súvislostiach: Kvôli jej výraznej telesnej premene, ktorú viaceré médiá spájajú s anorexiou a nekonečným cvičením v posilke, a kvôli jej čerstvému manželstvu so sexošom Eddiem Cibrianim. Akoby už všetci zabudli, že je speváčka a najviac sa to vykúrilo z hlavy práve LeAnn. Jej hit z filmu Divoké kočky „Can’t Fight The Moonlight“ už dávno zapadol prachom a nič grandióznejšie sa jej odvtedy nepodarilo naspievať. A LeAnn Rimes nie je Helena Nesmrteľná – Vondráčková, ktorá môže sto rokov ťažiť z hitu Sladké mámení. , , Léta tryskem pádí, čas nikoho příliš nešetří…“ Prepáčte, nechala som sa uniesť.

LeAnn je na reči o svojej extrémnej štíhlosti veľmi citlivá a je schopná biť sa (doslova) za svoju pravdu. Novinári, odborníci na zdravú výživu, či fanúšikovia, ktorí vyjadrili obavy nad jej posadnutosťou dokonalým telom, sa dočkali od nej rozzúrených reakcií. Nuž, netreba dráždiť  hladnú ženskú hada bosou nohou. Napriek tomu, že by mali komentáre typu , , si naozaj superštíhla“ LeAnn lichotiť (veď preto sa rozhodla, že už nikdy nič nevezme do úst, pokiaľ to teda nebude nejaká časť jej manžela), ona chce aby ju ľudia nazývali , , vyšportovanou, svalnatou a kládli si ju za vzor zdravého životného štýlu.“ Takto to nejako povedala. Eddie Cibrian sa na adresu jej postavy, ktorá dosiaľ nemala takéto mini rozmery, vyjadril: , , LeAnn žije naozaj veľmi zdravo. Som na ňu hrdý.“ Edko bol pred ňou ženatý s modelkou, takže zjavne žiadnu „tučnú ženskú“ v dome nechce.

 

 Eddie Cibrian a LeAnn Rimes na Havaji

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk