A ešte niečo o Blue Ivy Carter

pridal dominique 10.1.2012 o 11:17


Ledva prišlo toto maličké na svet a už zapĺňa bulvárne stránky. Jej tatko Jay-Z už dokonca stihol nahrať song s názvom Glory, kde počuť aj plač malej Blue. V texte sa dozviete, že Blue bol vyrobená v Paríži. A to je ozaj cenná informácia.

Šťastní rodičia oficiálne uviedli: „S radosťou oznamujeme narodenie našej prekrásnej dcéry Blue Ivy Carter, ktorá prišla na svet v sobotu 7. januára 2012. Jej narodenie bolo dojímavé a veľmi pokojné, sme v siedmom nebi. Narodila sa prirodzenou cestou a vážila sedem libier. Bol to ten najkrajší zážitok v našich životoch. Chceme sa poďakovať všetkým za ich modlitby, priania, lásku a podporu.“

Už vidím, že sa o tomto malom čokozázraku bude ešte veľa písať. Hneď ako začne hovoriť, nahrá „super“ song so svojou BFF Willow Smith, potom prerazí vo svete filmu a bude najlepšie oblečenou detskou hviezdou. Suri Cruise pukne závisťou a dá sa na drogy.

 

Glory







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk