Párty!!! Párty!! Párty! Vidíme si dnes o siedmej, v dome Paris Hilton!

pridal sugar 13.1.2012 o 12:04


Všetko čo potrebujeme je tých šestnásťtisíc dolárov. Nejaké nápady?

Paris Hilton, po ktorej v poslednom čase ani pes čivava neštekne, prenajíma svoj slávny párty house. Slávny preto, lebo sa tam svojho času konali najdivokejšie párty v Hollywoode. Nikde inde by ste nenatrafili na viac prázdnych peroxidových hláv, vykúkajúcich bradaviek (a toho, čo väčšinou zakrývajú dámske nohavičky), na viac pohlavných chorôb a voľne pohodených tácok s koksom, na jeden meter štvorcový. Veru to boli časy, Peter Nagy si ešte neprehadzoval z polky hlavy vlasy.

Paris Hilton je známa tým, že si vo svojich domoch (samozrejme, že ich má viac!!!) necháva vybudovať niečo ako bar – jej osobný, mini nočný klub. Je v ňom zabudované špeciálne osvetlenie, mixážny pult, zvukotesné steny a samozrejme aj tanečná tyč. Vlastniť doma niečo také by určite nebolo až tak odveci (hlavne, keď máte sedemnásť a rodičia išli na dovolenku). Mesačná renta takéhoto domu je 16 000 doláčov, tak ak ich máte môžete sa stať obyvateľom milionárskej štvrte a majiteľom klubu zároveň.  Ale najskôr musíte “deratizovať“ – Parisine obrazy strašia v každej miestnosti.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk