Utri si slzičky, nová Miss America

pridal sugar 15.1.2012 o 17:54


Týmto miskám by mali dávať vodeodolné špirály, aby na korunovácii nevyzerali ako Joker. Inak novou Miss America sa stala Laura Kaeppeler (23). Súťaž prebehla bez problémov, Sandra Bullock nemusela zasahovať.

Laura Kaeppeler pochádza zo štátu Wisconsin a stala sa v poradí 91. Miss America – taká stará je táto súťaž. Vo voľnej disciplíne predviedla operný spev (v červených šatách, foto nižšie), čo je naozaj veľmi neobyčajné číslo. Možno si pomýlila súťaž a chcela sa prihlásiť do Amerika má talent, ktovie.

Ešte vám musím uviesť jej superinteligentnú odpoveď na otázku, či sa má Miss America miešať do politiky, ktorú dostala počas rozhovoru (stále si myslím, že táto disciplína vznikla preto, aby mali diváci dôkaz, že missky vedia zároveň dýchať aj používať rečové ústrojenstvo): , , Miss America reprezentuje všetkých, preto si myslím, že politické témy nie sú výnimkou. A tiež v súčasnej ekonomickej situácii sa musíme pozerať na to, čo USA potrebujú a myslím si, že Miss America by mala reprezentovať všetkých.“ Wow. Čo myslíte, ako dlho sa tieto vety bifľovala? Dávam jej týždeň, verím v ňu.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk