Angelina si nás vygúglila

pridal sugar 16.1.2012 o 14:15


Začínam tajne podozrievať niektoré hollywoodske celebrity, že nás čítajú. Neveríte? Že kto by im prekladal? No Pišta Lakatoš určite nie. Čo ste nikdy neskúšali gúgl prekladač? Angeline to naše pikošky prekladá zhruba takto: Rozvracačka manželstvo… tristo detí kradnúť okolo sveta… jej pery every morning otlačiť kráter do vankúša… deti sa stanú emo pretože vidia matka len v čiernom. Kedže s ostatným sa už veľa urobiť nedá, rozhodla sa Angie vylepšiť aspoň to posledné. Oblečenie.

Angelina si na Zlaté Glóby alebo teda Golden Globes, ktoré sa udeľovali včera v Los Angeles obliekla nápaditú bielo-červenú róbu značky Versace. Nemohla urobiť lepšie. Trochu farby jej vizuálnu dokonalosť konečne zvýraznilo. Zladiť pery so šatami, tak aby sme padli na zadok, si naozaj môže dovoliť len ona. Wow, teraz zniem ako všetci tí teplí Jankovia, čo sa hrdo nazývajú stylisti a robia módnu políciu. Inak, odkiaľ sa berú všetci títo neznámi chlapci s leskom na perách, ktorí si dovolia riešiť šaty takých div ako je Ďurianová, Judínyová a Járová? Odpoveď je samozrejme: z Košíc. Na východe je len toto mesto, potom dlho dlho nič, a potom už len tá stará korytnačka, čo nosí na chrbte zemeguľu, však? Iba si robím srandu priatelia. ?? Ja viem, že východ začína už za Pezinkom.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk