Ricky Gervais a chlapi z Golden Globes 2012

pridal dominique 17.1.2012 o 9:07


Aj keď to tak podľa posledných pikošiek z Golden Globes nevyzerá, boli tam aj nejakí chlapi. Teda nie nejakí, ale pár celkom schopných kúskov. Originalitou – čo sa týka oblekov veľmi nevynikali, ale čo tam potom.

Ja a sugar máme jasného favorita, a tým je britský komik Ricky Gervais (50). Vyzerá tak neshowbiznisovo, je vtipný, má sexi úsmev, prízvuk a vatru v očiach.

Tohtoročné glóbusy začal vtipným monológom. „Tak, kde som skončil?, “ opýtal sa hneď po príchode na pódium. Ricky totiž moderuje glóbusy už tretíkrát.

Počas večera si veselo popíjal víno a na mušku si zobral napríklad hollywoodske manželstvá. „Arnold a Maria, JLo a Marc, Ashton a Demi, Kim Kardashian a nejaký týpek, ani si na neho nemôžem spomenúť. To manželstvo trvalo iba 72 dní, chápete to? To snáď dlhšie trvala ďakovná reč Jamesa Camerona.“

S Johnnym Deppom: „Chcem sa Ťa na niečo opýtať a buď úprimný. Si na nejakých ľahkých drogách? Robím si srandu, to nie je otázka. Všetci poznáme odpoveď. Videl si už film The Tourist?“

O Natalie Portman: „Minulý rok získala Zlatý glóbus a aj Oscara za brilantný výkon vo filme Čierna labuť. Tento rok si zobrala oddychový čas na to, aby mohla mať dieťa, a preto nebola nominovaná… Nikdy nedávajte rodinu na prvé miesto.“

Na červenom koberci sa to však schopnými kúskami len tak hemžilo. Nechýbal ani Antonio Banderas, Gerard Butler, Channing Tatum či David Duchovny.

Kto bol na glóbusoch najväčší fešák:)?

 

Adam Levine

Antonio Banderas

Brad Pitt

Clive Owen

George Clooney

Gerard Butler

Guy Pearce

Harrison Ford

Channing Tatum

Chris Colfer

Jean Dujardin

Jeremy Irvine

Johnny Galecki

Jonah Hill

Keith Urban

Kelsey Grammer

Kevin McHale

Leonardo DiCaprio

Mark Salling

Matthew Morrison

Michael Fassbender

Owen Wilson

Ricky Gervais

Rob Lowe

Ryan Kwanten

Sir Elton John a David Furnish

Ty Burrell a David Duchovny

Viggo Mortensen

Zachary Levi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk