Títo chlapi kráčajú v k vám

pridal dominique 19.1.2012 o 7:00


Na Milan Menswear Fashion Week ste tento rok mohli okrem sexi modelov obdivovať aj hercov. Po móle sa v handrách od Prady prešiel Adrien Brody, Emile Hirsch, Garrett Hedlund, Jamie Bell, Willem Dafoe, Gary Oldman či Tim Roth. Chlapci predviedli modely Miuccie Prady pre sezónu jeseň/zima 2012.

Hlavnou myšlienkou prehliadky bola téma Muži a moc. Herci sa priznali, že boli na móle nervózni. Jamie Bell sa vyjadril: „Uvedomíte si, aký ste nízky. Objavíte nervózne šklbnutia v tvári, o ktorých ste predtým ani netušili a neviete, kam sa pozerať.”

 Možno títo štyria nie sú stelesnením hollywoodskeho ideálu, no napriek tomu majú niečo do seba. Čo hovoríte?

 

Adrien Brody sa preslávil hlavnou úlohou vo filme Pianista za ktorú získal v roku 2002 aj Oskara. Minulý rok si zahral v komédii Underground Comedy, v romantickom filme Midnight in Paris či dráme Detachment. Tento rok sa objaví vo vojnovej dráme Remembering 1942.

Garretta Hedlunda ste mohli vidieť vo filme Troy, dráme Death Sentence, ale preslávil ho až film Tron: The Next Day. Tento rok si zahrá v dobrodružnom filme On the Road.

Emile Hirsch si zahral vo filmoch ako Girl Next Door, ale objavil sa aj v úžasnom filme Into the Wild. Tento rok sa ukáže po boku Penélope Cruz v dráme Into the World.

Jamie Bell sa objavil napríklad vo filme Clinta Eastwooda – Flags Of Our Fathers, klipe skupiny Green Day – Wake Me Up When September Ends či Sci-Fi thrilleri Jumper. Vlani si zahral vo filme Jane Eyre a tento rok sa na neho môžete tešiť vo filme Man on a Ledge.

 Úlohu modelov si vyskúšali aj Tim Roth, Willem Defoe a Gary Oldman

 Fashion Show

Adrien Brody

Emile Hirsch

Jamie Bell

Garrett Hedlund



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk