Sexi hviezdičky zo seriálu Pretty Little Liars

pridal dominique 24.1.2012 o 7:00


Lucy Hale (22) a Ashley Benson (22) zo seriálu Pretty Little Liars sú novými tvárami značky Bongo. V minulosti pre Bongo pózovali aj hviezdičky Kim Kardashian, Nicole Richie či Rachel Bilson.

Mladé herečky prebrali žezlo po hviezdičke Audrine Patridge (26), ktorá sa preslávila účinkovaním v The Hills a neskôr aj vlastnou reality show. Audrina bola tvárou značky až dva roky. Na Twitter na margo výmeny napísala: „Bolo skvelé byť tvárou tejto značky, ale mám veľkú radosť, že môžem predať velenie Ashley a Lucy! Gratulujem slečny.”

Pozerávate Pretty Little Liars? Tento seriál prirovnávajú k seriálu Zúfalé manželky. Samozrejme, v mladšej verzii. Kde bolo, tam bolo, v nejakom hollywoodskom štúdiu, bolo päť najlepších kamarátok. V jeden tajomný večer však jedna z nich zmizla. Niekto ju zabil, alebo možno aj nie. Jej štyrom kamarátkam, z ktorých si každá so sebou nesie nejaké malé špinavé tajomstvo, chodia stále sms. Odosielateľka je tajomná A. A ako ich mŕtva priateľka Alison. Bu bu bu.

 

Kim

Rachel

Audrina

Pretty Little Liars

 

 



Zaradené pod: celebritný guláš, moda




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk