Dcéra Jima Carreyho sa prihlásila do American Idol

pridal dominique 26.1.2012 o 7:00


Dcéra Jima Carreyho sa prihlásila do speváckej súťaže American Idol. Jane Carrey (24) prišla na kasting do San Diega. Chce takto dokázať, že aj ona má talent a otecko ju nikam nepretlačil. „Som tu, pretože si chcem vytvoriť vlastné miesto na svete.” Rozumej v Hollywoode.

Neviem si predstaviť, aké je to mať otca ako Jim. Na malé deti v kočíku zvyknú robiť ľudia všelijaké čudné opičky a menia sa na retardovaných. Viete, čo musel robiť Jim? Tristo rôznych grimás a popritom trikrát obehol kočík. Tak nejako si to predstavujem.

Celkom sympatická mladá baba je táto Jane. Taká krajšia Američanka. Keď ju trojčlenná porota posunula do ďalšieho kola (Steven Tyler, Randy Jackson a Jennifer Lopez), hneď volala ockovi. Na hlasnom odposluchu ste tak mohli počuť Jima Carreyho ako hovorí, aká úžasná speváčka jeho dcérka je.

Inak, najlepšia bola reakcia Jennifer Lopez. Tá si pamätala mladú Jane ako malé dievčatko a nemohla uveriť, že už tak vyrástla. Jane má presne toľko rokov ako mladý zajačik Jen. Aj toho mohla pred pár rokmi štípať do líc a hovoriť: „Ty si mi ale chutný chlapček.”

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk