,,Pozor, hlásenie miestneho rozhlasu: Adriana Lima v bikinách a bez fotošopu!“

pridal sugar 27.1.2012 o 17:24


Mám pocit, že si na tejto fotke božská Adriana napráva seknutý krk, ako to robia hrdinovia v akčákoch alebo thrilleroch. Inak pamätáte si na časy, keď v estévečke a ranných časoch markízy boli upútavky na večerný, , sriler?“ Tak to niektorí vyslovovali. Sriler namiesto triler… Neviem prečo som si na to teraz spomenula, ale viem, čo mi obrázok vyššie ešte evokuje. Samozlomenie väzov. Myslíte, že je možné, aby si niekto sám vykrútil krk ? Há?

Adrianka Lima (30) odletela do Karibiku, aby na ostrove St. Barts predviedla svoje božské telo v bikinách značky Victoria´s Secret. Som rada, že som sa k týmto fotkám dostala a môžem ich ukázať i vám, pretože sú dôkazom, že Adriana je krásna i bez zásahov počítačových grafikov. Tí sú schopní v dnešnej pretechnizovanej dobe , vyrobiť aj z fotky svine domácej (teraz myslím naozaj zviera) sexy kosť. Navyše tieto fotky sa mi páčia oveľa viac ako tie výsledné, upravené, na ktorých vyzerajú všetky modelky Victoria´s Secret ako barbie v nadrozmernej veľkosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk