Z Demi Moore je troska

pridal sugar 30.1.2012 o 14:14


Demi Múr rozchod s mladým Ashtonom zobral. „Zobral“ vlastne nie je veľmi výstižné slovo, na opis toho, v akom fuckingovom stave sa teraz Demi nachádza. Poviem to takto: aj zrúcanina Čachtického hradu sa drží (pokope) lepšie ako ona.

Demi pred niekoľkými dňami odviezla do nemocnice sanitka, ktorú privolali jej blízki potom, čo doma skolabovala. Oficiálna príčina jej hospitalizácie bola , , vyčerpanosť“, ale to je len krajšie pomenovanie jej morbídnej vychudnutosti a záchvatu spôsobeného drogami. Híí, drogyyyy… ste prekvapené, deti? Tak nebuďte. Toto je Hollywood! Jasné, že keď sa niečo serie ako prvé prichádzajú na pomoc drogy – utešiteľky. Stačí vytočiť číslo vášho agenta a môžete sa kokaínom rovno aj napúdrovať a zahusťovať ním polievky.

Portál TMZ nejakým zázrakom získal nahrávku tiesňového hovoru, kde vraj ženský hlas (neuviedli či išlo o jednu z Deminých , , bradatých“ dcér) volá záchranku a opisuje, že herečka , , niečo fajčila, nie je to marihuana, ale nejaká podobná droga.“ To NIEČO Demi pekne zložilo. Na jej momentálnom zlom zdravotnom stave, jej nepridal ani fakt, že za posledné mesiace trávil jej žalúdok maximálne sám seba. Ou, a aby som nezabudla: ešte Red Bull. Demi sa vraj energeťákom napája celé roky, bol tajomstvom jej štíhlej postavy. Počas manželskej krízy jedlo úplne vypustila a žila len na tomto bublinkovom nápoji. Dokonca jej ho dovážal samotný výrobca vo veľkých množstvách domov, (!) keďže mu Demi robila fantastickú reklamu tým, že všade chodila so sivo-modrou plechovkou. Ježišikriste, to jej ho rovno mohli dovážať v cisternách a striekať ju ním. Demi by sa podľa ošetrujúcich lekárov mala liečiť , , z viacerých nezvykov“, preložené do ľudskej reči: z anorexie a možno , , toho NIEČOHO, čo je ako mariška“. A zo zlomeného srdca. Toho v prvom rade.

PS: Ashton sa k Deminmu kolapsu zatiaľ oficiálne nevyjadril, užíval si dovolenku v Brazílii. A , , s veľkou partiou dievčat“ si vyrazil na koncert Bruna Marsa. No pekne…

 

Demi pri Ashtonovi žiarila a odrazu ostarla o milión rokov

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk