Ako Chris Evans na skalu liezol

pridal sugar 3.2.2012 o 12:29


Predstavte si, že je toto váš osobný fitness tréner. Už by neexistovala výhovorka, prečo neísť do fitka a miesto cvičenia sledovať Bez servítky.

Chris Evans (30) je vo forme. V maxiforme. Počas fotenia pre časopis Details ukázal svoju hruď. Podľa nej by mohli vyrábať objímacie vankúše pre ženy. Predstavte si pondelkové ráno, keď musíme vstávať do práce. Bŕŕŕ. O čo krajšie by bolo, keby sme sa na pár minút mohli pritúliť k plyšovej replike Evansovej hrude! Nebolo by odveci ani to, keby mal na bradavke hlasový spínač (nadaboval by ho Róbert Roth, aspoň v mojej predstave, ale vy si pokojne vyberte hlas Joža Vajdu abo Maštalíra, mne je jedno) a hovoril by niečo takéto: „Dobré ráno, miláčik, vyspala si sa doružova?“ alebo , , Drahá, najkrajšia si hneď po zobudení.“ prípadne , , Si nádherná, dnes sa nemusíš líčiť do práce.“ 

Superné by bolo, keby táto plyšová hruď mala v sebe zabudované dolce gusto a z druhej bradavky by som sekundu po zobudení cuckala café laté. Hmm… Také objímacie torzo by bolo asi čudné bez hlavy… tak nech ju má a nech sa tá hlava dá otvoriť a použiť ako toaster. Keď tak nad tým premýšľam, mohli by urobiť kompletne celú hercovú umelú repliku.  So VŠETKÝM čo k takému mužovi patrí. ?? A keby ešte fungoval ako robotický vysávač, v živote by som žiadneho iného chlapa nechcela. Fuck. Nech už začnú vyrábať tie inteligentné roboty. Každý na svete bude mať potom konečne ideálneho partnera. ??

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk