Super Bowl 2012 ovládla Madonna

pridal dominique 6.2.2012 o 11:26


Aj tento rok sedeli všetci Američania pred telkou, jedli čipsy, napchávali sa hamburgermi a povzbudzovali ľudí v televízore veľkým penovým prstom. Konal sa totiž už 46. ročník finále ligy amerického futbalu – NFL Super Bowlu.

Cennú trofej už po štvrtýkrát vyhrali hráči klubu New York Giants. Zdolali tak nabúchaných chlapcov z New England Patriots.

Super Bowl nie je však len o americkom futbale. Počas polčasovej prestávky vystúpi vždy nejaká hviezda, ktorá má za úlohu predviesť veľkolepú show. Tento rok to bola Madonna a myslím si, že sa jej to aj podarilo. Zanôtila svoje najväčšie hity a okrem nej sa na pódiu objavili aj speváci ako LMFAO, Nicki Minaj, M.I.A. či Cee Lo Green. Na pomoc si zobrala aj armádu rímskych gladiátorov a nakoniec tromfla všetky missky, keď sa medzi svetielkami objavil gigantický nápis Svetový mier. Americkú hymnu zaspievala Kelly Clarkson.

Minulý rok som písala, že živé vysielanie je posunuté o päť sekúnd od škandalózneho vystúpenia v roku 2004, keď mohli diváci obdivovať prsíčko Janet Jackson. Minulý rok vystúpila skupina Black Eyed Peas a špekulovala so, že Fergie bola na mol. Tento rok bolo vystúpenie asi kvalitnejšie a žiadne „škandály” sa nekonali. Jedine speváčka M.I.A. ukázala prostredník, ale to ani nestojí za koment.

 

Tréner Tom Coughlin

Cee Lo Green

Katy Perry

Kelly Clarkson

Madonna

Madonna a LMFAO

Miranda Lambert a jej muž Blake Shelton

Nicki Minaj a Madonna

MIA

Super Bowl halftime show

Kelly Clarkson



Zaradené pod: celebritný guláš, ceny




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk