Herci z Harryho Pottera sa tvária, že s filmom nemajú nič spoločné

pridal sugar 8.2.2012 o 16:20


Na British Film Awards v Londýne bol film Harry Potter a Dary Smrti II ocenený ako Najväčší hit roka a vyhral aj špeciálnu divácku cenu. Pozrite sa, koľkým hercom z ôsmych čarodejníckych filmov to trhá žily. Áno, rátate dobre. Dvom.

Hoci väčšina hercov, ktorí sa v Harrym Potterovi objavili je anglického pôvodu, na filmové ceny konajúce sa v ich rodnej krajine sa im nejako nechcelo. A to mali v Londýne tento týždeň oveľa teplejšie ako u nás! Na červenom koberci sa ukázala len Harryho femme fatale Bonnie Wright a len jeden z dvojičiek Phelpsových, ktorí stvárnili Freda a Georga Weasleyových. Zdá sa, že ostatní mladí herci majú plno práce s naháňaním filmových úloh, kým si ich ešte svet pamätá. Lebo máločo trvá tak intenzívne a zároveň tak krátko ako sláva a záujem médií.

Danielovi Radcliffovi a Emme Watson zatiaľ nehrozí, že by mali upadnúť do zabudnutia. Obaja majú filmových ponúk viac než dosť, Daniel popri natáčaní stíha hrať na Broadwayi a momentálne po svete promuje horor The Woman In Black, Emma zase delí svoj čas medzi prácu a školu. Obaja sa zdržujú za Veľkou mlákou a kvôli nejakým domácim filmovým cenám sa im do Anglicka letieť nechcelo (veď to nie je Oscar!). Aj predstaviteľ Draca Malfoya Tom Felton má do čoho , , pichnúť“, momentálne natáča seriál Labyrinth. Rupert Grint alias Ron tiež nezanevrel na herectvo, ale Hollywoodu sa zatiaľ vyhýba, jeho domovom je stále UK.

 

 Bonnie Wright, Oliver Phelps a dve pivá na British Film Awards. V Anglicku je šoubiznis menej naškrobený ako v USA, a to je celkom sympatické

 

 

 

 

 

 

 Tom Felton v Labyrinte, v ktorom sa bude prelínať stredovek s naším svetom. Znie to ako konina, ale dajme Tomovi šancu, už len kvôli tej hroznej parochni

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk