Švajčiarska kvalita

pridal NoName 8.2.2012 o 10:22


O kvalite švajčiarskych výrobkov, dokonalosti ich spracovania asi nie je potrebné hovoriť nikomu z Vás. Radi by sme Vám predstavili dve švajčiarske značky hodiniek, ktoré majú dlhú tradíciu a kvalita je pre nich najdôležitejším pojmom.

Viete čo znamená skratka Festina Lente? Doposiaľ ste tento výrok nepočuli a neviete čo znamená? Tento výrok sa spája so značkou Festina a v preklade znamená – Ponáhľaj sa pomaly. Značka Festina má svoju históriu a tradíciu. Tradícia značky sa začala písať ešte na začiatku minulého storočia, presnejšie v roku 1902 vo Švajčiarsku. Najväčší rozmach firma zažila koncom minulého storočia. Od polovice 90.rokov 20.storočia sa začali hodinky Festina rozširovať do celého sveta a ich pôsobnosť bola až vo viac ako 50 krajinách. Pred príchodom milénia (v roku 1998) sa spoločnosť stala oficiálnym časomeračom celosvetovo uznávaných cyklistických pretekov – Tour de France.

Medzi ďalších prestížnych výrobcov hodiniek najvyššej švajčiarskej kvality patrí spoločnosť Tissot. Podobne ako spoločnosť Festina aj Tissot je úzko spätý so športom. Hodinky Tissot sa využívajú na meranie presného času pri významných športových udalostiach. História firmy Tissot má dokonca až stopäťdesiatročnú tradíciou a v súčasnosti patrí medzi najvýznamnejšie hodinárske značky nielen v Európe ale aj v celom svete. Filozofia firmy je nemenná po celé roky, a stále platí, že hodinky Tissot sú vyrábané z najkvalitnejších materiálov, pričom ich cena je prístupná pre všetky sociálne skupiny obyvateľstva.

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk