Táto rumunská modelka je kosť. A koža.

pridal poppy 9.2.2012 o 13:42


Drakula sa vrátil do Rumunska. A tento krát odsáva tuk. Lebo inak si TOTO naozaj neviem vysvetliť.

Tridsaťročná Rumunka Ioana Spangenberg tvrdí, že sa stravuje trikrát denne, pričom najradšej pizzu, čokoládu a čipsy (provokatérka!). A ešte sa čuduje, že tomu nikto neverí. Dokonca jej manžel prehlasuje, že nikdy nestretol ženskú, ktorá by tak veľa jedla (nech sa príde na mňa kuknúť pravidelne raz mesačne). „Mám malý žalúdok, takže keď toho zjem trochu viac, je mi zle.“ Teda, ja sa čudujem, že tam nejaký žalúdok má. Že vôbec má kde mať orgány.

Táto rumunská „kočka“ meria 170cm, váži 38kg a obvod jej pásu je 50.8cm. Mňam! Chudnúť vraj začala počas dospievania. „Vyzerala som ako kostrička. Boli sme chudobní, ale nikdy som nehladovala. Stále som nosila široké oblečenie, aby som zakryla svoju postavu. Nikdy som nebola atraktívna. V Rumunsku je lepšie byť obézny, pretože to znamená, že máte dostatok jedla a ste z bohatej rodiny. Takže kým moje kamarátky chodili na rande, ja som sedela doma, pchala sa tyčinkami a želala si, aby som pribrala.“ Keď stretla manžela, všetko sa zmenilo. Pomohol jej vyrovnať sa so všetkým a naučil ju vážiť si samú seba (pozn. takýchto mladých mužov voláme jednorožci).

Ak je to náhodou pravda a nejde len o ďalšiu hladujúcu zlatokopku, ktorá pravdepodobne celý život spí v korzetoch, ľutujem ju. Ale rovnako si myslím, že by sa pre dobro sveta mala vrátiť k širšiemu oblečeniu a nefotiť sa v latexe a spodnej bielizni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, sexice, anorexia




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk