Adele dáva prednosť láske a zdraviu pred kariérou

pridal dominique 17.2.2012 o 9:28


Adele sa po fenomenálnom úspechu na Grammy, kde zhrabla všetky možné ceny rozhodla, že na pár rokov preruší kariéru. Chce sa venovať svojmu priateľovi, byť šťastná a zaľúbená. Ak im to vydrží, môžete sa tešiť na songy o láske, a o rozchodoch a nešťastných láskach už skladať piesne nebude.

Adele fotila pre americký Vogue. V rozhovoroch prezradila, že na pódiu ju uvidíme najskôr za štyri roky. Práve kvôli práci sa jej aj v minulosti rozpadlo veľa vzťahov. Dúfa preto, že sa tak nestane so Simonom (36) – riaditeľom charitatívnej organizácie Drop4Drop.

Istú úlohu v jej rozhodnutí zohrali aj problémy s hlasivkami. „Kedysi som spievala každý deň a nikdy som nemala problémy s hlasivkami. Občas ma bolelo v krku, ale na druhý deň to prešlo. Raz ma počas rozhlasovej show v Paríži začalo veľmi bolieť v hrdle. Na druhý deň som letela do Londýna a tam mi oznámili, že mám akútnu laryngitídu. Po pár týždňoch odpočinku som pokračovala v turné po Amerike a prišlo to znova. Praskla mi nejaká cievka a nastalo krvácanie. To isté sa stalo aj na svadbe môjho najlepšieho priateľa v októbri.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk