Časť tela Channinga Tatuma, ktorá by vás mohla zaujímať

pridal sugar 19.2.2012 o 21:33


Vyvstáva otázka (sledujete ten dvojzmysel?) ?? : Mal tento „poklad“ Channing Tatum v gatiach ešte predtým ako vošiel do mora, alebo ho našiel niekde na morskom dne?

Odpoveď je jasná. Channing Tatum sa živil sťa striptér, predtým ako sa stal slávny a naozaj bohatý, takže slušný obsah jeho „balíčka“ by nemal byť až taký prekvapujúci. Naviac keby mu tam vliezol morský ježko asi by sa tváril inak. Možno ako Jonah Hill, ktorého práve zaliala vlna… Chlapci sú v Austrálii, kde predstavili svoj nový spoločný film 21 Jump Street. Jonaha je mi trošku ľúto. V poslednom čase točí filmy so samými borcami. To vôbec nie je fér! Najskôr Brad Pitt v Moneyballe (ktorý je od neho takmer dvakrát starší a napriek tomu dvakrát jebatelnejší) a teraz zasa Channing a jeho zázračný rozkrok, ktorý asi zasiahlo Hermionine dokonalo prevedené zväčšovacie kúzlo. Človek sa ani nečuduje, že si Jonah nechce dať na pláži u protinožcov dole tričko. Posledné mesiace trošku pribral, ale minulý rok sa mu podarilo zhodiť viac ako tridsať kíl. To je slušný výkon, čo poviete?

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk