Dita si pýta. Pozornosť.

pridal sugar 23.2.2012 o 6:21


Dita Von Teese (39) má svoju vlastnú značku spodnej bielizne. Uhádnete ako sa volá? Pomôžem vám:  Von Follies. Ako inak. ??

Ditka má na striptérku rozbehnutú naozaj slušnú kariéru. Okrem kolekcie spodnej bielizne v štýle vintage, pripravuje aj svoj druhý parfém, ktorý bude určite voňať ako prvá polovica 20. storočia. Už v duchu cítim vôňu ulíc predvojnového Nemecka, kde sa miešajú výpary z pečených klobás, piva a pouličných kanálov. Ďalej cítim aj čerstvý vánok nemeckého vidieka. Predstavujem si, že parfém bude automaticky evokovať podväzky, dámske pančušky, starostlivo natočené lokne, výrazný červený rúž, antisemitizmus, nacistov… hocičo, čo pripomína atmosféru Ríše pred napadnutím Poľska. Aby ste ma pochopili… Nemám nič proti Dite (inak vedeli ste, že jej skutočné meno je Eva Braunová Heather Renée Sweet?) Aj vintage štýl je okúzľujúca záležitosť a jej naozaj sedí. Ale cez Vianoce som videla (opäť) Nehanebných bastardov a jej zjav sa mi skrátka spája s Ríšou a Arbeit macht frei. Možno keby nemala pred tým umeleckým priezviskom , , Von“.

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk