Rihanna si kope vlastný hrob

pridal dominique 24.2.2012 o 11:07


To, že Rihanna si s Chrisom aktívne tvítuje, sme už písali. Teraz však spolu zremixovali dve piesne a je len otázkou času, kedy natočia aj videoklip, či skončia oficiálne spolu. Ich texty sú plné vulgárností, ale kto by to bol čakal, že?

Rihanna spolupracovala Chrisom Brownom na novom remixe piesne Turn Up The Music a taktiež na remixe piesne Birthday Cake, ktorej text nie je ani zďaleka taký nevinný ako názov piesne. „Ooo I wana f-ck you right now. But he wana lick the icing off”. O podobné zmysluplné hlášky nie je núdza.

Veľa jej fanúšikov takéto správanie nechápe. Magazín Billboard jej poslal otvorený list, v ktorom kritizuje jej správanie. Rihanna je ikona pre mnohé mladé ženy. Pre ženy, ktoré sú možno týrané svojím mužom. A presne tieto ženy možno odpustia násilným partnerom či mužom, keď sa na nich vyzúria. Veď keď mohla Rihanna…

K ich spoločnému paktovaniu sa vyjadril aj rapper Jay-Z. Ten je vraj veľmi sklamaný, že Rihanna sa dáva dokopy s mužom, ktorý ju pred troma rokmi napadol. Nikdy nepochopí, ako môže chlap položiť ruku na ženu. Chris je pre Jay-Zho mŕtvy. Vraj chápe potrebu odpustenia, ale myslí si, že Rihanna by nemala nikdy zabudnúť. Tiež si je istý, že Chris má problémy so zvládaním hnevu, ktoré nikdy nevyriešil.

Turn Up The Music

Rihanna



Zaradené pod: Chris Brown, Rihanna, Kto s kým




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk