Aha, Gašprdko!

pridal sugar 26.2.2012 o 22:41


Gaspard Ulliel. Niektoré z vás, milé pikoškárky, ste si ho už pýtali. Aby sme niečo o ňom napísali. Je to dosť ťažká úloha, keďže sa táto chodiaca charizma rada drží v ústraní. Vďakabohu, sa po sto rokoch opäť išiel vyvetrať na červený koberec. A to rovno do Hollywoodu.

Gaspard Ulliel to je taký týpek, že buď sa doňho zamilujete na prvý pohľad, alebo vám jeho ksicht nikdy nebude sedieť. V každom prípade ja si vyberám skupinu A. Bude to aj tým, že mi pripomína istého M.-a, ktorý mal podobné pery. Ach, tie jeho ústa! Bolo to ako bozkávať sa s cukríkom marshmallow. Jeho plné mäkučké pery navyše tak sladko aj chutili. M.-a už však celkom zhltol čas a je (iba) milou, sladkou spomienkou na strednú. Čas tak rýchlo letí, že mám chuť lapiť túto sekundu, tento deň za nohy a už ho nikdy nepustiť. Sorry, za ten sentiment. Môj trinásťročný brat sa ma prednedávnom spýtal (v deň mojich narodenín) či v dobe, keď som sa narodila už bola vymyslená coca-cola. Odvtedy nie som úplne vyrovnaná…

 Gaspard Ulliel na predoscarovej párty v Los Angeles

 

Gaspard Ulliel

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk