Paradoxík: Nicole Richie sa darí oveľa viac ako Paris Hellton

pridal sugar 27.2.2012 o 19:40


Nicole bola v časoch najväčšej slávy Hiltonovie štetky dcérenky iba Parisiným doplnkom. Okrem čivavy a veľkých okuliarov si ju všade brala so sebou, aby sa až tak príšerne nenudila (medzi prestávkami, kedy nenakupovala, alebo netancovala nafetovaná na barovom pulte.) Kto by vtedy predpokladal, že karta sa obráti. Kým po Hiltonke momentálne ani tá čivava neštekne, Nicole  si zarába slušné prachy na svojej módnej značke.

Možno Boh predsa len existuje, keď aj tomu prefetovanému vrecu plného smetí a.k.a.Lindsay Lohan, sa dostáva viac pozornosti ako Paris Hellton. Minulý rok zrušili kvôli nízkej sledovanosti jej šou a nikto sa viac nedíva na to ako si vyberá , , najlepšiu kamarátku“ alebo ukazuje svoju vilu, na ktorú by si svojim IQ zarobila až o tisíc rokov. (Za tisíc rokov ako upratovačka verejných WC, zarobíte par miliónov, nie?)

O jej dvoch módnych značkách Winter Kate a House of Harlow 1960: , , Sú ľudia v mojom živote, ktorí podporovali moje sny od začiatku a som im nesmierne vďačná. Môj biznis je stále len v začiatkoch a každý deň prináša nové výzvy. Mám skutočne veľa práce, ale snažím sa prekonať každú prekážku. Chcem sa učiť každý deň viac.“

O tom, ako zvláda rodinu aj prácu: , , Nebudem predstierať, že to je jednoduché a bez problémov. Proste sa snažím vymyslieť to tak, aby veci fungovali. Ale naozaj sa nemám na čo sťažovať. Moja rodina na čele s manželom (Joel Madden) ma veľmi podporujú, a to robí veci oveľa jednoduchšími. Moji rodičia bývajú asi tak desať minút od môjho domu a vždy radi prídu, hoci to od nich niekedy ani nežiadam.“

 

Nicole v C magazíne, ktorému poskytla rozhovor…

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk