Mamičkami (aj) po štyridsiatke

pridal sugar 4.3.2012 o 21:20


Nebojte sa, toto nie je článok ako vystrihnutý zo Zdravia, pojednávajúci o tom ako na to, keď chce žena otehotnieť v zrelom veku. Keď kliknete na pokračovanie zistíte, ktorým herečkám tikali, repektíve začali tikať biologické hodiny po štyridsiatke. A tiež to, že sa rozmaznaní hollywoodski potomkovia čoraz častejšie rodia starším mamičkám.

Pred pár dňami potvrdila Uma Thurman (41), že čaká svoje tretie dieťa. O tom aké sú výhody/nevýhody rodenia po štyridsiatke – na to Uma nepotrebuje odbornú literatúru. Stačí keď zájde na kávu s jednou z týchto kolegýň:

PS: Uma podľa všetkého bude mamou dievčatka. Všimnite si (že minimálne nasledujúce ženy v zrelom veku) porodili takmer samé baby:

 

Uma Thurman čaká svoje tretie dieťa

 

 Rodiť po štyridsiatke si vyskúšala i Mariah Carey, ktorej sa minulý rok narodili dvojičky

 

Geena Davis sa s počatím svojej dcéry Alizeh tiež neponáhľala. Dala jej život až ako 46-ročná v roku 2004 (áno, Geena je už taká stará )

 

Kelly Preston mala neuveriteľných 48- rokov, keď v roku 2010 porodila svoje tretie dieťa, syna Benjamina. Kelly otehotnela, aby sa ľahšie vyrovnala s tragickou smrťou svojho syna Jetta, ktorý zomrel rok predtým

 

Nestarnúca Halle Berry sa v 41- rokoch poriadne nahla a vytlačila zo seba dcérku Nahlu

Nicole Kidman mala tiež 41-rokov, keď dala život svojej prvej biologickej dcérke Sunday Rose, ktorá sa vďaka svojej bezvráskavej mamičke narodila závislá na botoxe

Madonnin najkrajší darček na 41. narodeniny bol syn Rocco

41- rokov, to je pre hollywoodske herečky a ich materské plány zjavne veľmi magické a plodné obdobie. V tomto veku priviedla na svet dcéru Valentinu aj Salámka Hayek

Susan Sarandon rodenie po štyridsiatke zjavne odporúča. V 43- rokoch  a o tri roky neskôr, porodila svojich dvoch synov

 

 Jane Seymour zo seba v prérii vytlačila Sullyho dvojičky s menami Duch modrého vlka a Nekonečná fajku mieru, keď mala 44 rokov (pre idiotov: to prečiarknuté sa nezhoduje s realitou)

Julianne Moore mala tiež po štyridsiatke, keď porodila dcéru Liv

Marcia Cross sa prvýkrát stala matkou v 44. rokoch

 

Modelka Iman porodila zdravú dcérku Alexandriu, keď mala 45- rokov

Emma Thompson mala štyridsať, keď sa v roku 1999 stala matkou dievčatka Gaii

 

Helena Bonham Carter mala 41-rokov, keď v roku 2007 priviedla na svet svoju dcéru

Aj Meryl Streep bola rodičkou po štyridsiatke. V roku 1991 dala život dcére Louise







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk