Rob a Kristen stále sexujú, aj keď predstierajú, že nijeééé

pridal sugar 5.3.2012 o 15:24


Patizón a Stuhnutá si tentokrát balili jointy užívali romantiku v meste lásky, Paríži. Je len otázkou času, kedy si kúpia domček na Jamajke, kde budú hodiny fascinovane civieť na svoje ruky.

Kristen: Rob, pozri sa na moje ruky. Ony sú ako… ako ruky…chápeš? To je fascinujúce, pozri na ne, wow, to sú ruky…

Rob: Ako tie ruky… vesmír je zázrak… ruky, mier a láska…milujem ťa, Kristen… a tie tvoje ruky, nikdy sa neprestanú vlniť… ako prisahám, nedovolím to

Títo naši dvaja holúbkovia sa musia naozaj milovať. Ťahajú to spolu už tri – štyri roky. Nikto presne nevie, ktorý joint ktorá Twilight scéna ich zblížila natoľko, že ich kamarátsko-kolegiálny vzťah prerástol do niečoho hlbšieho. V každom prípade ide na hollywoodske pomery o veľmi neobvyklý vzťah. Kristen a Roba stále baví tá detská hra, že , , nie, my spolu nechodíme, my sme iba kamaráti. Fakt. Naozaj!“ Pri každom rozhovore, v ktorom padne otázka , , čo je medzi vami?“ Kristen očervenie, znervóznie (ešte viac ako je nervózna obvykle) a niečo zašomre, nuž a Rob sa iba smeje a zahovára.

Počas promovania posledných dvoch Twilight filmov mali dokonca novinári ZAKÁZANÉ pýtať sa na ich vzťah. Keď tak nejaký odvážlivec urobil, rozhovor sa ihneď skončil. (Slovami mojej prababky: No abys sce sa neposrali). Je to čudné vzhľadom na to, že oni vedia, že my vieme. Aj Justin Bieber je v tomto ohľade dospelejší. A to už je čo povedať, keďže 99 percent jeho nemalého majetku, ktorý stihol nahonobiť, pochádza z peňaženiek rodičov malých, nadržaných dievčiniek, ktoré Selene Gomez prajú pomalú a bolestivú smrť. Je také ťažké pre robstenovcov priznať, že sú spolu? Ak sa takto snažia vyhnúť mediálnemu šialenstvu, nejako to nedomysleli. Paparazzi ich prenasledujú najmä kvôli tomu, aby získali čo najlepší dôkaz ich , , supertajnej“ romance.

Rob a Kristen opustili svoj hotel oddelene, lebo vôbééc v ňom nebývajú v jednej izbe. A Rob vôbéééc neprišiel za Kristen do Paríža, ktorá tu je na Týždni módy. Všetko je náhoda. Spoločná foto: (prvá pod textom) na nej párik vystupuje z limuzíny. Rob dal Kristen samozrejme náskok lebo NEJSÚ SPOLU!

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk