Candice Swanepoel sa vzdala svojej koruny krásy

pridal dominique 6.3.2012 o 7:00


Anjelik z Victoria’s Secret prišiel o svoje blonďavé vlasy. Candice Swanepoel sa ostrihala. Túto fotku zavesila nedávno na Twitter.

Keď sa na krátko ostrihá nejaká herečka či speváčka, nie je to v dnešnej dobe nič nové, nič šokujúce. Ak sa však vystrihá prekrásna topmodelka, ktorá pravdepodobne na ničom nefrčí, je to také… nepredvídateľné.

Candice je krásna žena a krátke vlasy jej zo sexepílu nijak výrazne neuberú. Možno trošku. Málinko. Doteraz na mňa pôsobila ako bábika, ktorá si v puberte povedala, že bude presnou kópiou Barbie, pretože je vzorom dokonalosti…

So sugar sme sa zhodli, že by sme chceli vedieť, aké je to byť bez vlasov. Aké je to hladkať si rukou holú lebku, aké je to cítiť vietor priamo na odhalenom temene, aké je to ležať na vankúši a nemať vlasy. Asi sa to nikdy nedozviem, pretože môj tvar hlavy sa mi vôbec nepáči, ale na ženy bez vlasov vzhliadam s veľkým rešpektom.

Predtým…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk